L'entrada d'Aliança Catalana al Parlament aconsegueix frenar l'ascens de l'extrema dreta

El partit de Silvia Orriols, la política que no és ni de dretes ni d'esquerres, és l'esperança dels ciutadans que volen major solidaritat i justícia social.


El partit de Silvia Orriols, la política que no és ni de dretes ni d'esquerres, és l'esperança dels ciutadans que volen major solidaritat i justícia social.


Acomplint amb totes les expectatives de les enquestes publicades per 8tv, El Mundo i El Confidencial, el partit polític de Silvia Orriols ha entrat al Parlament de Catalunya en les eleccions celebrades aquest diumenge 12 de maig de 2024.
Gràcies als vots de milers de catalans, que no són ni de dretes ni d'esquerres, que han confiat en Aliança Catalana, s'evitarà el tancament de fronteres a persones amb pocs recursos econòmics, l'educació monolingüe, la baixada generalitzades d'impostos, la reducció radical de l'administració, el proteccionisme econòmic, l'eliminació de les polítiques verdes, l'augment policial, o els desallotjament exprés, entre d'altres.

X.Pol, un comentarista habitual a les xarxes socials, identificat com a home blanc, heterosexual, cisgènere, amb uns ingressos per sobre del salari mínim interprofessional, d'arrels catòliques catalanes, i amb perfil liberal en lo econòmic i conservador en lo social, afirma que amb l'arribada d'Aliança Catalana al parlament de Catalunya viurem molt millor.

"Viurem millor si ets un catalanoparlant, heteronormatiu i amb uns ingressos per sobre de la mitja", explica aquest ciutadà amb una desenvolupada psicologia emocional, "però tampoc sortirem ara a eliminar gays i moros, oi? He he he" conclou.

Mentrestant, milers de persones sense dret a vot han començat a interessar-se en les tècniques d'emblanquiment de la pell, una tecnologia per despistar als qui només tenen visió en blanc i negre, que malauradament no existia durant la II Guerra Mundial.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris