Els trenets de Ribes Roges cobriran la línia de rodalies entre Cubelles i Sitges


Mentre durin les incidències a la xarxa de rodalies de Barcelona, els trenets de l'AFEVI realitzaran trajectes de la R2 Sud entre Sitges i Cubelles


L'Associació d'Amics del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú (AFEVI) ha anunciat que cobrirà temporalment la línia de tren de rodalies R2-sud entre Cubelles i Sitges. Aquesta mesura excepcional es pren com a resposta a les incidències que estan afectant la xarxa de rodalies de Barcelona, i que han augmentat exponencialment en les últimes setmanes.


Durant aquest període d'interrupció, els trenets històrics i restaurats d'AFEVI assumiran el servei, assegurant que els viatgers puguin desplaçar-se entre aquestes dues localitats sense interrupcions significatives. Aquesta iniciativa, fruit de la col·laboració entre AFEVI i les autoritats ferroviàries, busca minimitzar l'impacte en els usuaris habituals de la línia R2-sud.


Estem molt orgullosos de poder contribuir en aquest moment de necessitat


Aquest esforç conjunt és un exemple de com les associacions locals poden jugar un paper clau en la gestió de situacions d'emergència, demostrant un compromís ferm amb la comunitat i la preservació del servei públic. La implicació d'AFEVI no només garanteix la continuïtat del transport, sinó que també posa en valor la riquesa històrica i cultural dels ferrocarrils.


Els nostres trenets no només ofereixen un servei pràctic, sinó que també proporcionen una experiència única, permetent als viatgers gaudir del patrimoni ferroviari de la nostra regió.


Amb aquesta iniciativa, es preveu que l'impacte de les incidències a la xarxa de rodalies de Barcelona es redueixi considerablement, assegurant que els desplaçaments diaris entre Cubelles i Sitges es puguin realitzar amb la mínima alteració possible.

«Tot i que es mantindrà el mateix número de combois i d'horaris que ja oferia RENFE, els trajectes duraran una micona més» ha explicat un responsable d'AFEVI, «ja que els nostres trens no poden agafar la mateixa velocitat». Si fins ara el viatge de Sitges a Vilanova durava 7 minuts, ara en trigarà 28, però aprofitant que arriba el bon temps «que millor per viure la brisa del mar Mediterrani, que damunt d'un trenet de Ribes Roges!» exclama somrient aquest revisor d'AFEVI.


Amb tot, els Amics del Ferrocarril recomanen dur una rebequeta durant els viatges, per no agafar fred.


Els horaris dels serveis d'AFEVI es publicaran properament a través dels canals oficials, i es recomana als usuaris que es mantinguin informats sobre les actualitzacions. Els bitllets es podran adquirir a les estacions habituals i també a bord dels trenets d'AFEVI.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris