Guanya la cursa de Vilanova perquè es pensava que la resta de participants l'empaitaven

Nou rècord de velocitat i molta adrenalina a Vilanova i la Geltrú amb un guanyador improvisat de la cursa de 5 - 10 Km.


Nou rècord de velocitat i molta adrenalina a Vilanova i la Geltrú amb un guanyador improvisat de la cursa de 5 - 10 Km.


La cursa dels 5 km i 10km de Vilanova i la Geltrú s'ha convertit en una pel·lícula d'acció improvisada quan en Joan Pujol, un vilanoví de 35 anys, ha creuat la meta en primer lloc creient que estava sent perseguit.


Segons alguns testimonis, en Joan va travessar l'inici del recorregut de la cursa equipat amb ulleres de Sol i la bossa del pa, però després de sentir unes passes darrere seu, va pensar que la resta de corredors l'empaitaven amb intencions poc amistoses. «He estat tota la nit de festa i tornava cap a casa, a dormir la mona, un cop havia comprat el pa; però de sobte he notat que algú em seguia molt de prop» ha explicat en Joan després de la seva victòria. «He vist ombres i he escoltat passes que semblaven cada cop més a prop, així he decidit accelerar.»


El públic i els altres participants s'han quedat sorpresos quan en Joan ha començat a córrer esperitat com si la seva vida depengués d'això. «Semblava el protagonista d'una pel·lícula d'acció,» ha dit la Maria, una de les corredores. «m'he sentit una de les actrius d'aquella escena de Forrest Gump que van darrere en Tom Hanks»


En arribar a la meta, encara amb la respiració accelerada i els ulls oberts de bat a bat, en Joan ha sigut  informat que, efectivament, estava en una cursa i no en una persecució. «Quan m'han dit que havia guanyat, no m'ho podia creure,» ha dit rient.


Quina manera més boja d'acabar la nit!


Els organitzadors de la cursa han felicitat en Joan per la seva "determinació i esperit competitiu," i han comentat que per a les properes edicions es plantegen crear la nova categoria 'After hour', on per competir-hi hauràs de venir d'empalmada i dopat. 


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris