La regidoria de feminisme implantarà punts liles als puticlubs de la ciutat



Aquesta decisió l'ha pres després de que la comunitat local no es pronunciés contra un cas d'esclavatge sexual del 2010 per si de cas algun prohom vilanoví no "hagués passat" per aquest prostíbul


[Atenció: la informació següent està extreta de diverses notícies d'Eix Diari]


L'Audiència de Tarragona hauria d'haver començat a jutjar, el dijous 2 de maig , a 20 persones d'una suposada organització que facilitava explotava i obligava a prostituir-se a 26 dones estrangeres. Les víctimes eren esclavitzades en condicions "extremadament dures" en els vuit prostíbuls del grup, un d'ells situat a Vilanova i la Geltrú, entre els anys 2008 i 2010.

Però, ai las!, dos dels acusats no van comparèixer al judici, i aquest s'ha hagut d'aplaçar.


«Vinga putes, a treballar!»

Segons l'escrit acusatori, les condicions imposades per l'organització eren "extremadament dures", sense horaris, amb disponibilitat les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, i amb multes si no complien amb el "règim intern del club", com la negativa a ser violades pels puteros, perquè "el client sempre té la raó".

A més a més, canviaven amb freqüència de local per "donar la sensació de novetat".




Malgrat això, la comunitat local no s'ha pronunciat al respecte, ja que en el moment d'escriure el manifest han dubtat de si algun dels seus membres havia passat a saludar, ocasionalment, per aquest club d'alterne.

Ves que algun pacte de govern no s'hagi tancat en algun d'aquest locals




Cal matisar i no ser tant taxatius amb la prostitució

Varis prohoms de la ciutat consultats per aquest diari han declarat que «una cosa és que et magregin en un concert, i una altre es que treballis en la prostitució», explica un d'ells. «Perquè, que no us enganyin les feministes radicals, si una es guanya uns diners és que està treballant! Ha volgut contacte físic!»


Ei, i per 50 euros l'hora!


«Ja m'agradaria a mi cobrar 50 euros l'hora! Nets!» continua aquest senyor. «I a més a més, disfruten. Què més es pot demanar?» L'exoneració de consciència la continua allargant explicant que van ser elles qui van acceptar la feina. Per què, tot i trobar-se en una situació de "necessitat" i "vulneravilitat", perquè no disposaven de permís de residència a Espanya, sempre haguessin pogut anar a Serveis Socials.



Punt Lila als puticlubs

Davant la notícia, que només ha tret Eix Diari, l'ajuntament de la ciutat ha engegat una comissió d'estudi per tal de valorar els aspectes que van fallar en aquesta situació. Després de fer varies matrius DAFO, MUFFIN i BULBASAUR en una jornada participativa de processos col·lectivitzadors i assemblearis, la comissió ha conclòs que faltava un punt lila al prostíbul.


És per aquest motiu que des de la regidoria d'igualtat, feminisme i LGTBI de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es preguntarà als puteros locals sobre la ubicació actual dels pisos on es violen a dones a canvi de diners, i impulsarà la creació de punts liles en aquest espais.

Malgrat la decisió s'hagi pres fa poques hores, el govern no començarà a actuar-hi fins el 23 de setembre, fent-ho coincidir amb el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones i Infants. Així podrà fer-se alguna foto commemorativa.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris