Ad Code

Responsive Advertisement

Urgències de Vilanova saturades de simpatitzants d'Aliança Catalana amb marejos i vertigen al no saber on es farà l'acte de campanya

Desconcert entre catalans islamofòbics per no saber on veure la Sílvia Orriols


"Deixeu-nos tranquils! Ja no es pot ser feixista en pau!" plora un jove desconsolat, tot mocant-se amb una Senyera


Desconcert entre catalans islamofòbics per no saber on veure la Sílvia Orriols.

L’acte de campanya que havia de celebrar Aliança Catalana avui, 8 de maig, a Vilanova i la Geltrú, ha estat cancelat. L’activitat s’havia de dur a terme al Foment Vilanoví, a partir de la una del migdia, però segons assenyalen fonts de l’organització, i malgrat que la sala estava llogada, “persones de l’entorn de Junts han pressionat la Junta” de l'entitat per tal que no es pogués celebrar.



Després del Foment Vilanoví, Aliança Catalana va descartar l'Ateneu Vilanoví i va llogar i anunciar el nou emplaçament:  l'auditori de Neàpolis. Però de nou els demòcrates pesats van pressionar el govern municipal perquè apliqués la moció del ple del 29 de maig de 2023, per promoure un compromís antifeixista per a la bona convivència a Vilanova i la Geltrú.



A hores d'ara no hi haurà acte de campanya, sinó una trobada, entre cometes, de joves de la Vegueria del Penedès per conèixer les propostes identitàries d'Aliança Catalana.

Això serà dijous, a les 18:30h al centre cívic de sant Joan.



Atacs d'ansietat entre simpatitzants d'Aliança Catalana per no poder ser islamofòbics en pau


Mentrestant, desenes d'Orriolers (seguidors de la Sílvia Orriols) han saturat l'hospital de sant Antoni marejats d'anar amunt i avall sense premisses clares.


"Deixeu-nos tranquils! Ja no es pot ser feixista en pau!" ploren alguns homes  desconsoladament a la sala d'espera d'urgències, tot mocant-se amb una Senyera.


El desconcert cada vegada és major, i amb ell creix la rumorologia. El que guanya terreny entre els racistes és que la sra Sílvia Orriols arribarà per l'avinguda Francesc Macià, direcció nord, cavalcant un ruc català.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris