Ad Code

Responsive Advertisement

Sílvia Orriols: «Fora els gegants moros de les nostres Festes Majors!»

Aliança Catalana vol eliminar els gegants grossos de Vilanova i la Geltrú


Aliança Catalana, el partit polític ni d'esquerres ni de dretes, arriba avui a Vilanova i la Geltrú per reclamar que «se li retiri el vel a la geganta grossa»



L'alcaldessa de Ripoll, que ha sigut objecte de debat durant les darreres setmanes a causa de les seves polítiques antiimmigració, arriba avui a Vilanova i la Geltrú per reclamar que la festa major d'aquest municipi deixi de ser halal i es posi en relleu el valor de l'hereu i la pubilla catalanes.


"No pot ser que uns gegants islamistes immigrants siguin els grossos, i que els catalans, els d'aquí de tota la vida, se'ls anomeni els petits".


El partit Aliança Catalana muntarà avui una parada a la Rambla Principal amb la mirada posada en el vel de la geganta grossa i exigeix a la colla gegantera de Vilanova i la Geltrú que se li retiri. 
A més a més denuncia que el gegant gros, amb la seva nova porra en forma de matxet, pot acabar sent un referent català per les onades de milions de joves marroquins que arriben a les nostres costes.

Cap al punt del migdia la senyora Orriols clourà l'acte amb l'hora del conte, on explicarà per als més petits la història del Moro Manani.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris