Ad Code

Responsive Advertisement

El regidor d'urbanisme planta un pi

Amb cara de cansament, avui el regidor Llobet ha explicat davant la premsa com ha sigut el procés de plantar un pi a la rambla Samà de Vilanova i la Geltrú.


"M'ha costat, però després de molt d'esforç ho he aconseguit" declara el sr. Gerard Llobet


Amb cara de cansament, avui el regidor Llobet ha explicat davant la premsa com ha sigut el procés de plantar un pi a la rambla Samà de Vilanova i la Geltrú. 

<<Tot va començar a mitjans de febrer >> explica el sr Llobet, <<amb una sensació subtil que em deia: "Amic, és hora anar a pagar el sastre">>. Segons explica als mitjans de comunicació, la voluntat primera va ser de posposar-ho, esperant que passés com una missió opcional, però el destí insistia. I finalment, constatant la situació, va decidir fer una bona plantada que pogués perdurar en el temps.

Amb la decisió consensuada, i ja amb la soca boi traient el cap, s'inicià la recerca del santuari idoni més proper, corrent pel carril bici de la rambla Nova amunt i avall.

Un cop seleccionat el clot, es procedí per afrontar els desafiaments que s'aproximaven, tot calculant el producte interior brut.

És un joc mental d'equilibri entre concentració i relaxació.

I començà l'espera, una espera que al regidor d'urbanisme va semblar eterna, com si el temps s'hagués aturat només per a ell. Però en un acte de pur desprendiment, les forces de la gravetat han fet la seva obra, i finalment, quan menys s'ho esperava, la victòria ha sigut seva.

Amb un toc de satisfacció que s'insinua a la seva cara, i preguntant-se si realment va necessitar tota aquella preparació i dramatització, el sr Llobet mira amb orgull els pins plantats al llarg de la rambla Samà. 

Però, en el fons, saps que deixar anar llast és un procés necessari per poder evolucionar i tenir un trànsit millor.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris