Ad Code

Responsive Advertisement

Juan Luis Ruiz es posa la primera tirita del nou hospital

El nou hospital de Vilanova i la Geltrú està en camí

"Ara si que si! Què va en serio, eh!" repeteix insistentment l'alcalde de Vilanova i la Geltrú 


264 dies després de la constitució de l'ajuntament, i veient que no està complint les promeses electorals, Juan Luis Ruiz ha tret la carta comodí de l'hospital.


En un escrit publicat a diversos mitjans, on fa referència a la necessitat de discreció, i d'allunyar-se dels grans titulars i, sobretot, de la demagògia, l'alcalde Juan Luis Ruiz anuncia amb grans titulars i demagògia que "el nou hospital de Vilanova i la Geltrú comença a caminar."

La població ha mostrat una eufòria desmesurada en llegir la nota de premsa d'alcaldia i, ara si, entreveure que l'hospital serà una realitat gràcies a les expressions tan precises i poc ambigües com:
  • emprendre el procés d'actualització,
  • cal pensar en el mig termini, 
  • condicionants del territori,
  • avançar en una estratègia compartida, 
  • tornar a reactivar,
  • esdevenir un referent,
  • molta feina per endavant,
  • o continuarem trobant esculls.

De fet, llegir entre línies que estem parlant de mínim 10 anys vista i que la realitat de l'hospital de Vilanova acabarà sent una ampliació del de Sant Camil, no ha provocat la pèrdua de confiança de la ciutadania amb l'alcalde que, per evidenciar la fermesa de la notícia, s'ha posat la primera tirita del nou hospital.

En una roda de premsa davant la Torre d'en Garrell, on es preveu més o menys que pugui ubicar-se el nou hospital, l'alcalde ha sigut el primer pacient d'aquest nou equipament sanitari de la ciutat. Allí mateix un infant de primària, que vol estudiar infermeria i que podria ser personal del nou hospital, ha posat una tirita de Bob Esponja al cap del sr. Juan Luis Ruiz.

Posteriorment aquest futur infermer li ha pres la pressió amb un fonendo de joguina i tots junts han cantat "Sana que Sana Colita de Rana".


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris