Ad Code

Responsive Advertisement

L'Institut d'Estudis Catalans afirma que la Terra és plana

L'Institut d'Estudis Catalans conclou que la Terra és plana



Aquest organisme assegura que des de la seva creació ha sigut així, independentment de totes les teories científiques que s'han anat desenvolupant al llarg de la història de la humanitat 


L'acadèmia catalana de les ciències i les humanitats, fundada el 1907 per Enric Prat de la Riba, i que ha estat un instrument de normalització lingüística, científica i cultural del país, s'ha posicionat en relació a un dels dubtes que en els últims temps ha generat més controvèrsia: la Terra és plana?

L'Institut d'Estudis Catalans ha publicat un informe sorprenent, en el qual corrobora que, segons les seves investigacions, la Terra és plana. Aquesta afirmació ha generat un gran debat entre la comunitat científica i els mitjans de comunicació; i diversos experts en síl·labes tòniques han expressat la seva sorpresa davant d'aquesta conclusió. El document, que és objecte d'anàlisi i debat intens, planteja noves qüestions sobre la nostra comprensió lingüística.
 

Al mateix temps assegura que el negacionisme i la conspiranoia no són agudes


Malgrat les teories de la conspiració es reforcen amb el raonament circular: tant l'evidència contra aquesta com l'absència d'evidència es reinterpreten com a argumentació, i per tant es fa difícil desmentir-les, l'Institut d'Estudis Catalans ha expressat la seva fermesa en el fet que les paraules planes són aquelles que tenen la síl·laba tònica en penúltima posició.


No diem Terrà, sinó Terra


Aquest estudi, sense dubte, continuarà sent objecte d'anàlisi i reflexió en els pròxims mesos.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris