Ad Code

Responsive Advertisement

El president de la Generalitat dibuixa un penis al guix de la cama de l'alcalde de Vilanova

Juan Luís Ruiz amb la cama enguixada



En comptes de signar el llibre d'honor de la ciutat, el MH Pere Aragonès va decidir signar la cama enguixada del sr Juan Luís Ruiz 


L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luís Ruiz, es troba en fase de recuperació després d'una operació al genoll, i ha rebut un gest inesperat de solidaritat per part del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

 

Dimecres passat, Aragonès va visitar la ciutat per conèixer de prop la situació local, però el que va cridar l'atenció va ser el seu gest cap a l'alcalde.
Enlloc de signar el llibre d'honor de la ciutat, com és tradició en aquest tipus de visites, el president català va decidir deixar la seva signatura en el guix que envolta la cama de l'alcalde. Aquesta acció simbòlica no només va sorprendre els presents, sinó que també va generar un gran impacte a les xarxes socials, on les imatges del moment es van tornar virals.

Juan Luís Ruiz, visiblement emocionat, va agrair el gest d'Aragonès i va destacar la importància de la solidaritat en moments difícils. "És reconfortant saber que comptem amb el suport de les nostres autoritats en moments com aquest", va comentar l'alcalde des de la seva cadira consistorial.

Emmarcaré aquesta polla un cop em treguin el guix


La visita del president de la Generalitat també va servir per discutir diversos temes d'interès per a la ciutadania de Vilanova i la Geltrú, des de qüestions d'infraestructura fins a projectes de desenvolupament local. Vaja, el de sempre: rodalies i l'hospital. No obstant això, el gest de solidaritat entre els dos líders polítics va ser el que realment va marcar la jornada i quedarà gravat en la memòria dels habitants de la ciutat.

Amb aquest acte, Aragonès va demostrar que l'empatia i el companyerisme trascendeixen les diferències polítiques, i que la unió i el suport mutu són fonamentals per superar els reptes que enfronta la comunitat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris