Ad Code

Responsive Advertisement

Qui s'ha endut de debò la sorra de la platja del far?

Detinguts uns nens amb una gran quantitat de sorra amagada als calçotets

Detinguts uns nens amb una gran quantitat de sorra amagada als calçotets.


La Policia Municipal de Vilanova i la Geltrú va detenir aquest dissabte dos personetes acusades de sostracció de sorra. El primer va ser arrestat a dos quarts de dues de la tarda, quan una patrulla va aturar el conductor d'una furgoneta de Vilafranca del Penedès que circulava per la ronda d'Europa. En identificar-lo vam observar que el menor assegut al darrere es queixava de molèsties a l'entrecuix, i van localitzar als seus calçotets 5'73 kg de sorra i dos kilos de petxines a les butxaques, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció per tràfic de minerals, quedant denunciat també per desdunificació del litoral i per atacar l'hàbitat del corriol camanegre.

A les set del vespre es va aturar el conductor d'un patinet elèctric que circulava pel passeig del Carme. Un cop el van identificar, els agents van comprovar que duia a sobre 12 milions de grans de diferents mides de sorra, que sumaven un total de 10,5 kg. A més, duia una pala i una galleda de plàstic de la Peppa Pig. Els agents el van detenir també per tràfic de minerals.

Crida a la ciutadania

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha emès una crida urgent a la ciutadania perquè eviti emportar-se sorra de les platges locals. Aquesta mesura busca preservar la qualitat del litoral i promoure hàbits respectuosos amb el medi ambient. Especial èmfasi s'ha posat en la neteja dels infants abans de marxar de les platges, recordant als pares i tutors la importància de mantenir la sorra allà on pertany.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén fomentar la consciència ambiental i la preservació dels espais naturals de la ciutat.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris