Ad Code

Responsive Advertisement

Centenars d'infants drogoaddictes segueixen sense control pel centre de Vilanova

Nens i nenes addictes al sucre deambulen descontrolats llepant el terra i les parets dels carrers bruts de merenga


Nens i nenes addictes al sucre deambulen descontrolats llepant el terra i les parets dels carrers bruts de merenga


Aquesta tarda la ciutat de Vilanova i la Geltrú ha estat testimoni del creixement alarmant de l'abús de la merenga, una potent substància hiperglucèmica que ha deixat una empremta devastadora a la població local. Aquesta crisi ha anat en augment, manifestant-se a través de l'increment d'infants addictes i les alarmants xifres de sobredosis que es poden observar als carrers de la capital catalana.


Merengada 2017 184



La Merengada infantil, una festa psicoanalèptica

Vilanova i la Geltrú, coneguda per l'experiència d'un carnaval patrimoni immaterial de la humanitat, s'ha vist embolicada en una crisi silenciosa que afecta tots els barris de la ciutat. Des de les zones residencials fins als carrers més concorreguts, la presència de persones afectades per l'abús de merenga és evident i preocupant.

Ara mateix, hores després de la finalització de la festa, centenars d'infants hiperestimulats segueixen deambulant pels carrers de la ciutat sense que els seus familiars puguin retornar-los cap a casa. L'aspecte dantesc de les criatures, amb les pupil·les dilatades, llepant parets i pilones brutes de merenga, contrasta amb els crits i plors de desesperació dels seus progenitors.




Fàcil Accés a la Merenga

La disponibilitat de merenga als carrers de Vilanova i la Geltrú ha augmentat exponencialment, contribuint significativament a la propagació de la crisi. Els supermercats i pastisseries venen paperines de merenga líquida que, sumades a les xarxes de distribució il·legal, han aprofitat els buits en la seguretat per inundar la ciutat amb aquesta droga dolça.

Aquesta facilitat d'accés ha portat a una proliferació d'addiccions i, lamentablement, a un augment de sobredosis.



Impacte Humà de la Merengada

Els efectes devastadors de la merenga són evidents amb les nombroses vides d'infants que s'han esbiaixat a causa de sobredosis. Les famílies s'enfronten a la tragèdia de patir els efectes de les sobredosis i els síndromes d'abstinència dels éssers estimats. I les xarxes de suport social i de salut es veuen desafiades per abordar la creixent demanda de serveis d'emergència.

Per altre banda, la centraleta de l'ajuntament ha estat sotmesa a una pressió constant, responent a un nombre cada vegada més gran de trucades relacionades amb sobredosis.




Resposta de la F.A.C.

Les autoritats locals han pres consciència de la gravetat de la situació i estan implementant mesures per abordar la crisi. Operacions policials més intensives als punts de distribució i ambulàncies recollint infants del carrers ha sigut la resposta de xoc implementada per Dídac Santos, president de la FAC. I a partir d'aquí, campanyes de conscienciació pública i augment dels programes de tractament i rehabilitació són els passos crucials que es prendran per combatre aquesta epidèmia.



Reaccions del veïnat de Vilanova i la Geltrú contra la Merengada

La comunitat de Vilanova i la Geltrú ha mostrat reaccions diverses davant d'aquesta crisi. Alguns ciutadans demanen accions més dràstiques per aturar la distribució il·legal de merenga, mentre altres destaquen la importància de l'educació i els programes de tractament per abordar les arrels de l'addicció. La unió de la comunitat és fonamental per superar aquesta crisi.


Dijous Gras. Merengada



Com afrontar la Merengada de Vilanova i la Geltrú d'ara en endavant?

És essencial que la col·laboració entre les autoritats, els professionals de la salut i la comunitat sigui constant per abordar aquest problema de manera holística i assegurar un futur més saludable per als nostres infants.


La ciutat de Vilanova i la Geltrú està compromesa a superar aquesta crisi i treballar cap a la recuperació. 


A mesura que a la ciutat es lluita contra aquesta epidèmia, la festa de la Merengada Infantil serveix com a recordatori dels desafiaments significatius que enfronten les comunitats a l'hora d'abordar les crisis de salut pública.

Amb una resposta coordinada i decidida, hi ha esperança de revertir els impactes devastadors d'aquesta crisi i reconstruir la salut i la prosperitat de la comunitat de Vilanova i la Geltrú.


 

Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris