Frau a la Màscara d'Or: ignoren a Adrià Guevara i el deixen sense premi

El jurat de la Màscara d'Or dóna l'esquena a Adrià Guevara perquè considera que no mereix estar entre els nominats a Millor Actor pel seu treball a 'El Meu Dia Al Parlament'.

El jurat de la Màscara d'Or dóna l'esquena a Adrià Guevara perquè considera que no mereix estar entre els nominats a Millor Actor pel seu treball a 'El Meu Dia Al Parlament'.


Ahir 7 de febrer, Adrià Guevara no va pujar a recollir cap premi a la gala de la Màscara d'Or pel seu paper protagonista a 'El Meu Dia Al Parlament', i això que per a molts és una feina impecable i potser una de les millors de tota la seva carrera.


Després de la gran polèmica de la Màscara 2024 en menysprear el film 'Pretty Juanlu' i deixar-lo sense la nominació que tothom donava per segura, l'absència d'Adrià Guevara a la categoria de Millor Actor és potser el més sonat d'aquesta edició. "El seu paper immillorable" havia estat lloat arreu des de la seva presentació al passat Festival de Cannes, tal com afirmava la crítica de 'El Meu Dia Al Parlament' de La Fura en afirmar que "Guevara interpreta el paper de la seva vida".

El Meu Dia Al Parlament

Adrià Guevara es confessava entusiasmat amb la història i el seu personatge: "Em resulta difícil aïllar la meva feina al Parlament de l'experiència que va suposar preparar i filmar la pel·lícula. Els fets retratats al film passen a Barcelona, però hem tingut l'oportunitat de parlar amb persones que podien donar, de primera mà, la visió del què és viatjar en rodalies i esmorzar un entrepà al bar cada dia. Recrear aquesta quotidianitat de manera realista, versemblant, suposava un desafiament majúscul".


Sobre aquesta interpretació que ahir no va passar el tall del jurat carnavalesc, Guevara ha explicat que quan s'apropa a un personatge sempre intenta buscar els límits de la seva personalitat. I en aquest cas, "en el meu acostament a un diputat parlamentari, hi va haver moments en què vaig tenir la temptació de simplificar-ho. Però per sort no ho vaig fer, i vaig decidir dinar sushi."Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada