Ad Code

Responsive Advertisement

Per evitar netejar després, enguany les comparses de Vilanova es celebraran a Sitges

Les Comparses de Vilanova traslladen la seva celebració a Sitges per evitar el malbaratament d'aigua durant la sequera


Les Comparses de Vilanova traslladen la seva celebració a Sitges per evitar el malbaratament d'aigua durant la sequera.


En un moviment estratègic per respondre a les preocupacions ambientals i les restriccions per la sequera, les Comparses de Vilanova han decidit traslladar la seva festa anual a Sitges. En una carta enviada avui a les entitats federades a la FAC, la junta ha informat que «des del departament d'Alcaldia ens van convocar ahir a una reunió d'urgència per tractar LA SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA PER LA SEQUERA EN QUÈ ENS TROBEM per mirar de gestionar el millor possible els dos actes que més aigua necessiten del nostre Carnaval, la Merengada i les Comparses


La decisió de traslladar les festivitats a Sitges busca evitar la necessitat de netejar els carrers amb aigua després dels esdeveniments festius. Ahir es recomanava als comparsers recollir els propis caramels que llencin, però degut a les fortes crítiques rebudes, la junta de la FAC s'ha coordinat amb l'ajuntament sitgetà per celebrar les seves tradicionals comparses el diumenge al matí al centre de Sitges. 


Segons fonts oficials, aquesta decisió respon a la responsabilitat compartida de preservar els recursos hídrics de la regió i adaptar-se a les condicions climàtiques actuals. Aquest any els principals actes del carnaval vilanoví es celebraran a Sitges i l'any que ve, si la situació de sequera perdura, les rues de Sitges es celebraran a Vilanova i la Geltrú.



Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris