Ad Code

Responsive Advertisement

Desmantellada una Xarxa de Tràfic d'Informació sobre 'Busca l'Anomalia': Vuit Families Detingudes

Vuit families de Vilanova han estat detingudes avui per la seva presumpta implicació en una xarxa il·legal que venia informació privilegiada sobre el concurs d'aparadors 'Busca l'Anomalia' de l'associació Viu Comerç



Els pares obligaven als menors a buscar informació dels aparadors de les botigues per poder-la intercanviar posteriorment.


En una operació policial sorprenent, vuit families de Vilanova han estat detingudes avui per la seva presumpta implicació en una xarxa il·legal que venia informació privilegiada sobre el concurs d'aparadors 'Busca l'Anomalia' de l'associació Viu Comerç.

Els membres d'aquesta xarxa, segons fonts policials, obligaven els seus fills menors a recórrer les botigues participants per recopilar informació sobre les anomalies amagades als aparadors. Aquesta informació era venuda posteriorment a altres participants o interessats, posant en entredit la integritat del concurs i la participació justa.

Anna Ribera, regidora de Promoció Econòmica, ha confirmat que les diligències judicials es porten a terme amb la "màxima reserva" degut a la gravetat dels fets. Les vuit famílies es troben sota investigació per revelació de secrets, delicte que, segons el codi penal espanyol, pot portar a condemnades d'entre sis i dotze anys de presó.

Aquesta situació ha generat un fort impacte a la comunitat local, ja que el concurs 'Busca l'Anomalia' és considerat una tradició vinculada al Carnaval i un esdeveniment que destaca la participació activa del comerç de la ciutat. La regidoria confia que aquest incident aïllat no afectarà la imatge global del concurs ni la seva relació amb la festa més esperada de l'any.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris