Ad Code

Responsive Advertisement

L'empresa de carn de gos que s'instal·larà a la Mahle farà cursos gratuïts sobre benestar animal

L'empresa de carn de gos que s'instal·larà a la Mahle farà cursos gratuïts sobre benestar animal


'Hnos. Belmonte Carne ecològica de perro' és una empresa familiar de Montealegre del Castillo (Albacete), que des de fa més de dues generacions es dedica a distribuir de forma local la carn de gos criada de forma sostenible. 


Aquesta empresa familiar s'instal·larà a la nau que Mahle va abandonar a Vilanova i la Geltrú el 2018, amb la intenció d'augmentar la seva producció de carn gos i, al mateix temps, començar a treballar amb la raça gos d'atura català.

A diferència d'altres granges, els cadells d'Hermanos Belmonte no reben mai antibiòtics i passen poc temps tancats, a més a més de tenir accés a pastures verdes durant els mesos d'estiu, i només ser alimentats amb pinsos ecològics sense soja.


L'empresa de carn de gos que s'instal·larà a la Mahle farà cursos gratuïts sobre benestar animal


Especialitat única en la carn de gos d'atura català

Hermanos Belmonte és la única granja familiar que garanteix el benestar animal perquè «sacrifiquem i processem els nostres animals a les nostres pròpies instal·lacionsAixí els concedim els seus darrers moments en màxima tranquil·litat i felicitat perquè ells saben que han vingut al món per a nosaltres.» Amb la garantia de la màxima certesa i completa seguretat de que cada mort és indolora i ràpida, i només així podem oferir un sabor i qualitat inigualables amb una nutrició ecològica al més alt nivell


Disposem evidentment del certificat europeu de benestar animal.


A la macro-granja d'Albacete, Hermanos Belmonte disposen de gossos per a la producció de carn de les races Labrador retrieverCarlíChihuahuaCorgi gal·lès de Pembroke, i Cocker spaniel americà; però volen incorporar el gos d'atura català, ja que d'ell «en podem produir carn i també comercialitzar el pèl».


Seguint amb la visió del producte de proximitat, al ser una raça pròpia de Catalunya i per tant en serà aquesta la potencial consumidora, Hermanos Belmonte ha decidit establir-se aquí. De totes les ubicacions possibles ha sigut Vilanova i la Geltrú la zona escollida gràcies a les facilitats que ha proporcionat l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


L'empresa de carn de gos que s'instal·larà a la Mahle farà cursos gratuïts sobre benestar animal


Formació i sensibilització en benestar animal

En el moment de l'obertura de la granja a Vilanova i la Geltrú, en l'espai de l'antiga Mahle, es realitzaran cursos gratuïts sobre alimentació basada en carn de gos i benestar animal, basats en 4 temàtiques:

  • Conceptes bàsics del processament del gos.
  • Eines imprescindibles per a un sacrifici sense dolor.
  • Especejament, despulles i sang.
  • Calma, afecte i amor per a un millor sabor.


Tal i com expliquen a la seva web, «adults i nens, en família, gaudiran de l'acostament al menjar ancestral, la naturalesa intrínseca de l'aliment i es sentiran molt mascles aprofitant-se de les preses nodrint d'amor els nostres gossos i preparant deliciosos talls. És ecològic i sostenible i tot se n'aprofita. Sense malbaratament, una experiència inoblidable i única que uneix pares i fills. Ja n'hi ha prou de safates de plàstic als supermercats. Connecta amb el teu menjar.»


pots començar a reservar plaça a la web belmontecarnedeperro.com



Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Que se vuelvan para Albacete aqui no los queremos, exterminadores de perros

    ResponElimina