Ad Code

Responsive Advertisement

Teresa Llorens renuncia al sopar d'empresa de l'ajuntament per anar al del Congrés dels Diputats

Miriam Perez Gonzalez, Teresa Llorens Carbonell i Rosalia Márquez Rasero, regidores de Vilanova i la Geltrú, celebrant el Nadal


Els sopars de Nadal de les persones pluri-ocupades són un maldecap.

La regidora de Vilanova i la Geltrú demanarà que li guardin un tupper per no perdre's cap dieta.


En una situació que il·lustra els reptes que enfronten moltes persones pluri-empleades, Teresa Llorens ha decidit renunciar al sopar d'empresa organitzat per l'equip de govern de l'ajuntament per tal d'assistir a la celebració del del Congrés dels Diputats, l'altre lloc on exerceix les seves funcions polítiques.


La decisió de Llorens, la primera tinenta d'alcaldia de Vilanova i la Geltrú, reflexa la complexitat que implica mantenir múltiples ocupacions i gestionar les dinàmiques socials associades a cada lloc de treball. Aquesta empleada, que desplega habilitats multitasking en les seves diverses funcions laborals, s'ha vist ara en una cruïlla de situacions, ja que els esdeveniments corporatius de les dues empreses coincideixen en la mateixa data.


El sopar d'empresa de Nadal  és una oportunitat crucial per establir connexions, reforçar els llaços professionals en un entorn més relaxat, i veure el teu director begut. No obstant això, per a aquells que han d'equilibrar més d'una ocupació, aquest tipus d'esdeveniments pot generar conflictes d'horaris, com en el cas de la Teresa Llorens, regidora de Cultura i Patrimoni de de Vilanova i la Geltrú.


L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'empresa on Teresa ostenta un dels seus múltiples llocs de treball, havia preparat un sopar exclusiu per als seus equip amb l'objectiu de fomentar la cohesió grupal i celebrar els èxits de l'any. D'altra banda, el Congrés dels Diputats també organitzava un esdeveniment similar, creant un dilema per a Llorens, que es veia obligada a triar entre dues oportunitats importants per al seu creixement professional i relacional.


Finalment, però, ha decidit renunciar al sopar de l'ajuntament de Vilanova. Sembla ser el que ha fet decantar la balança és que al seu cap Juan Luís ja l'ha vist més d'una vegada amb alguna copa de més; en canvi el sopar al Congrés dels Diputats li permetrà acostar-se més a Pedro Sanchez, que és més alt i més guapo.




Aquest incident posa de manifest la necessitat d'una millor coordinació i flexibilitat en les empreses que contracten a aquest tipus de treballadors. La gestió de múltiples ocupacions ja és prou complicada com per haver de decidir entre esdeveniments importants per a dues institucions diferents.


Mentre Teresa Llorens, la regidora de Igualtat, Feminisme i LGTBI de Vilanova i la Geltrú, s'enfronta a aquest dilema, molts pluri-empleats podrien identificar-se amb els desafiaments inherents a aquesta forma de vida laboral. Així, es planteja la qüestió de com les empreses poden adaptar-se millor a les necessitats d'aquesta nova generació de treballadors que es mouen entre diferents rols professionals amb l'objectiu de garantir el seu creixement i estabilitat laboral.


Degut a no poder participar en el sopar de Nadal de l'ajuntament, el seu equip de govern han organitzat un esmorzar al Mercat municipal per facilitar la seva participació, i aprofitar per anhelar-se els millors desitjos en aquestes dietes de Nadal.


Govern municipal de PSC i Vilanova en Comú Podem esmorzant al mercat municipal de Vilanova i la Geltrú


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris