Ad Code

Responsive Advertisement

La rambla de Vilanova i la Geltrú estrenarà un nou cinema

Presentació del cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú


La regidora de cultura, Teresa Llorens, ha revelat plans emocionants per transformar la icònica ubicació actual del Zara a la Rambla de Vilanova i la Geltrú


En una declaració sorprenent, la sra Llorens ha anunciat que la popular botiga d'Inditex, a partir del gener del 2024, deixarà pas a un projecte cultural innovador: un cinema, al que batejaran com a Cinema Bosc.


Amb una visió clara per enriquir la vida cultural de la ciutat, Llorens ha compartit detalls sobre aquesta futura incorporació. L'ubicació actual del Zara es convertirà en una única sala amb més de 1.000 butaques. I a la part superior de l'edifici hi haurà 4 sales més.



Simulació del hall del nou Cinema Bosc


Amb una inauguració prevista per gener de 2025, els residents de Vilanova i la Geltrú podran esperar una nova era de diversió i entreteniment a la Rambla. Les crispetes de blat de moro acompanyaran als visitants de Vilanova i la Geltrú que passegin per la Rambla, i els convidaran a seure en les modernes i còmodes butaques, creant un ambient encantador per als amants del cinema.


La transformació del Zara en aquest Cine Bosc representa un pas audaç cap a la diversificació cultural i l'apreciació de l'art cinematogràfic a la comunitat. Amb aquesta emocionant notícia, la Rambla de Vilanova i la Geltrú es consolida com un destí encantador tant per als residents com per als visitants, oferint una fusió única entre el món del cinema i el mar; sumant-se aquest projecte a l'impuls de l'economia blava a la ciutat.

Simulació de la Sala 1 del nou Cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú 


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris