Ad Code

Responsive Advertisement

Inditex marxa del centre de Vilanova al no poder pagar la zona blava

El Zara marxa de Vilanova pel cost de la Zona Blava


"Estava entre tancar el Zara de la rambla o ampliar la jornada laboral als nens de Bangladesh" afirma Marta Ortega



Entre plors i sanglots, la direcció de Zara ha comunicat aquest dimarts a la plantilla de Vilanova i la Geltrú que tancarà la botiga de la rambla Principal el proper 30 de gener de 2024.


Marta Ortega, l'executiva d'Inditex que va començar cosint en un taller de Bangladesh, afegeix la botiga de Vilanova i la Geltrú a les 56 botigues que l'empresa va anunciar que tancaria abans d'acabar l'any. 
El principal motiu del tancament seria que la direcció del Zara no podria fer front al cost de la zona blava del centre de Vilanova.

"Quan varem obrir es podia circular pel carrer de Manuel Marquès i d'Almirall Colom" explica la senyora Ortega, "però en els últims anys ho han prohibit tot!"


No puc ni venir en jet privat i aterrar davant la meva botiga!


"El govern de Vilanova i la Geltrú ha venut la ciutat a ciclistes i patinets que només compren al Decathlon o al Bershka!" es queixa la CEO d'Inditex. També explica la dificultat per a la direcció de la botiga d'haver d'aparcar a la zona blava, i haver de sortir cada 3hores a posar 5€. "Al final això és un sobre cost inassumible per l'empresa", sentencia.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris