Ad Code

Responsive Advertisement

L'ajuntament posarà fonts a la rotonda del Lidl per evitar deshidratacions en les retencions.

Nova font d'aigua freda a la ronda Europa, cantonada avinguda d'Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú


Nova font d'aigua freda a la ronda Europa, cantonada avinguda d'Eduard Toldrà


La Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú va instal·lar dues fonts d'aigua refrigerada a la via pública: una davant l'oficina de Turisme i l'altra a la plaça de les Neus, dos punts de la ciutat on hi ha molta afluència de vianants. Aquests van ser les primeres d'un seguit de fonts que s'ubicaran arreu de la ciutat, amb l'objectiu principal de reduir el consum de plàstic i l'impacte mediambiental.

Aquesta setmana li ha tocat el torn al Pavelló Isaac Gàlvez, a la ronda Ibèrica cantonada amb la rambla St. Jordi. Donant servei a tota la ciutadania, especialment als usuaris de la zona esportiva.

I en les properes setmanes es preveu que s'instal·lin dues fonts més a la rotonda del creuament de la ronda Europa amb l'avinguda Eduard Toldrà, amb l'objectiu principal de socórrer als conductors de vehicles que es trobin retinguts, evitant així al seva deshidratació.


Per tal de promoure i facilitar el seu ús, es penjaran cartells indicadors de la ubicació de les fonts refrigerades, i s'habilitarà una àrea de descans per a conductors al centre de la rotonda.



Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris