Ad Code

Responsive Advertisement

Gràcies a la Copa Amèrica Vilanova deixa de ser el poble de 'al lado de Sitges'


Sitges passarà a nomenar-se Vilanova de Dalt


Vilanova i la Geltrú està vivint un esdeveniment meravellós: de dijous fins avui diumenge està acollint la primera prova preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela.

Durant quatre dies Vilanova i la Geltrú té l'oportunitat de projectar-se a tot el món, fet que li repercutirà en nombrosos beneficis i serà beneïda amb tot tipus de miracles i meravelles. Aquí t'expliquem la repercussió social, medi ambiental i econòmica que viurà la ciutat gràcies a la Copa Amèrica.


Vilanova i la Geltrú passa a tenir reconeixement mundial

Vilanova i la Geltrú, una bella ciutat costanera situada a la província de Barcelona, està aquests dies en boca de tothom gràcies a la regata preliminar de la Copa Amèrica de Vela. Aquest encantador racó de Catalunya ha passat a ser conegut arreu del món, no només per la seva bellesa natural i la seva rica història, sinó també pel seu paper en un dels esdeveniments esportius més prestigiosos del planeta.

El recinte portuari de la ciutat s'omple diàriament d'espectadors apassionats que venen de totes parts de la galàxia per veure els vaixells participants. Els hotels i restaurants de la ciutat es troben aquests dies atapeïts de visitants, i els propietaris de pisos han hagut de llogar els seus habitatges als visitants per mòdics i assequibles preus, mostrant quina és l'autèntica hospitalitat catalana.

A més dels aspectes esportius, la ciutat ofereix als visitants l'oportunitat d'explorar el seu patrimoni històric i el seu encant mediterrani. Les platges de sorra daurada, els pintorescs carrers del casc antic i els espectacles culturals locals captiven els visitants de la Copa Amèrica, que queden impressionats per la diversitat i l'autenticitat de Vilanova i la Geltrú.

Les autoritats locals han expressat la seva gratitud a la Copa Amèrica tot regalant-los una parella de Corriols Camanegre perquè se'ls puguin endur a llurs països. La ciutat espera que aquesta exposició global continuï atraient turistes d'arreu del món i que Vilanova i la Geltrú segueixi sent un destí de renom en els anys que vindran.


L'objectiu de Vilanova era deixar d'estar al costat de Sitges

Amb l'arribada de la Copa Amèrica a Vilanova i la Geltrú el municipi passarà a ser reconegut mundialment i no caldrà que els vilanovins especifiquem "near to Sitges" quan vulguem explicar on es troba el nostre poble.

Do you know Sitges? Well, Vilanova is near.

Des d'avui mateix tota la rotulació d'autopistes i xarxa ferroviària està sent canviada, traient Sitges i posant-hi Vilanova i la Geltrú. I en el proper ple municipal sitgetà, el govern decidirà si el municipi passa a dir-se "Vilanova de Dalt" per poder seguir amb el mateix flux turístic que tenen fins ara, i aprofitar al mateix temps el que vingui gràcies a la Copa Amèrica.





Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. M'ho heu copiat, fa tres dies que això, li dic a tothom. 😉👍

    ResponElimina