Ad Code

Responsive Advertisement

Pluja de xató i altres miracles que durà la Copa Amèrica de Vela a Vilanova i la Geltrú

A partir de dilluns la capital del Garraf tindrà un nou hospital i milers de pisos socials que ens duran els visitants



Vilanova i la Geltrú es prepara per viure un esdeveniment extraordinari: del 14 al 17 de setembre de 2023, acollirà la primera prova preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela.
Durant quatre dies Vilanova i la Geltrú tindrà l'oportunitat de projectar-se a tot el món, fet que li repercutirà en nombrosos beneficis i serà beneïda amb tot tipus de miracles i meravelles.


Repercussións socials de la Copa Amèrica de Vela a Vilanova i la Geltrú

A partir del dilluns 18 de setembre la ciutat viurà l'aparició miraclera de milers de pisos socials per la seva població, i els seus habitants només en pagaran el 30% dels seus ingressos.
Per aconseguir el teu pis només hauràs de desplaçar-te fins a la façana marítima durant els dies de la regata, i aplaudir amb les orelles cada vegada que vegis un catamarà.

A més a més, just damunt de la ronda ibèrica, durant la nit del diumenge al dilluns, s'hi aixecarà un nou hospital amb 10.000 habitacions i 80 quiròfans, tal i com va predir Nostradamus ara fa 500 anys. A més a més, tot el personal sanitari parlarà català.


Repercussións mediambientals de la Copa Amèrica de Vela a Vilanova i la Geltrú

A mesura que es dugui a terme la regata, a 2 kilómetros de la platja creixerà un mur de corall que anirà des de la Cala Xica fins a la Platja Llarga,
albergant milers d'especies de peixos, moluscs i crustacis.

Degut al canvi de climatologia provocat per la barrera de corall, a l'Ortoll hi creixeran Sequoies gegants. I els grans terratinents de la ciutat ja no voldran urbanitzar-lo perquè els sortirà més a compte comercialitzar-ne la fusta.

A més a més plourà durant 3 dies a la setmana, canviant la pluja per xató cada dijous gras a partir del Carnaval del 2024.
Amb tanta pluja s'ompliran tots els aqüífers i la Companyia d'Aigües s'acabarà privatitzant per comercialitzar -ne als municipis veïns.


Repercussións en transport de la Copa Amèrica de Vela a Vilanova i la Geltrú

La ronda ibèrica passarà a tenir 4 carrils per sentit, i serà circular, enllaçant amb la ronda Europa, el passeig marítim, i un macrotúnel que passarà per sota l'Ortoll des de Adarró fins a l'avinguda de la Torre del Vallès.
I per sota d'aquesta hi passarà la linia 2 de rodalies, sent soterrada en el tram urbà i tenint una nova parada a Fondo Somella. Per acabar-ho d'adobar, els trens fins a Barcelona només tardaran 35 minuts.

A més a més els cotxes deixaran d'emetre CO2 perquè funcionaran amb oricalc, un metall preciós que apareixerà al subsol del parc Gumà i Ferran.

La mateixa nit de diumenge els carrils bici s'elevaran per damunt dels edificis per no molestar visualment als seus detractors, i s'unirà la xarxa de carrils bici de Vilanova amb els dels municipis veïns.


Davant de la previsió de tots aquests prodigis, l'ajuntament demana tranquilitat per si es nota algun petit moviment sísmic, però sobretot demana desplaçar-se fins a la façana marítima a elogiar als navegants i l'esdeveniment en general

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris