Ad Code

Responsive Advertisement

Lliura la seva filla, als avis, equipada amb un morrió per evitar que li donin menjar fora d'hores

"No menjar per haver menjat, no és pecat" es justifica l'àvia


La Joana Rivera, cansada de que la seva filla no sopi després de passar la tarda amb els avis, ha decidit equipar-la amb un morrió. D'aquesta manera l'àvia Josepa i l'àvi Ernest no podran donar de berenar a la neta tot el que demani. Bé, tot el que demani i el que l'àvia considera que ha de menjar per creixer amb força: pa amb fuet, galetes amb xocolata, un entrepà de llom amb formatge, llet amb cola-cao... i si encara té gana, un ou ferrat.

A l'hora de sopar, a la pobre Maria no li entra res més, i començà un conflicte familiar. "És que la iaia m'obliga" intenta explicar-se la nena entre sanglots, i "l'àvi treu el gelat de xocolata i no para de preguntar-me si no en vull fins que dic que si" continua la pobre.

Veient que els àvis no entren en raó, perquè "què sabran els pares de com alimentar uns fills", la Joana ha equipat la seva filla amb un morrió com el de l'Hannibal Lecter. Aquest permet la respiració i la parla del portant, però impedeix introduir aliments a la cabitat bucal ni la deglució.

Però els resultats de la primera tarda amb aquest nou dispositiu no han sigut els esperats. L'àvi Ernest ha volgut aplicar sense èxit els coneixements que va rebre en armamentística quan va fer la mili a la caserna del Bruc, tot intentant obrir el mecanisme del morrió. I per la seva banda, la iaia Josepa ha optat per liquar un cap i pota i, barrejat amb gelat de vainilla, li ha introduït a la seva neta a traves d'una palleta.

Arribats a aquest punt, la Joana s'està plantejant comprar una escafandra i portar la seva filla a casa els avis amb una bombona d'oxigen. I els àvis estan estudiant medicina per colocar un botó gàstric a la seva neta.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris