Ad Code

Responsive Advertisement

Tragedia al nou mercadal. Un mínim de 276 fruites haurien mort aixafades

Gairebé 300 fruites haurien mort en un incident durant l'execució del nou mercadal dels dissabtes al voltant del Mercat central avui al matí, ha informat el cap del Departament de Bombers de Vilanova i la Geltrú. A més 82 estarien ferides i 304 amb contusions.


Segons el sr. Motxilo, portaveu dels Fruitis, l'incident hauria estat provocat per la "presumpta aglomeració" al traslladar el mercadal de nou al costat del Mercat central. Motxilo explica què ja a primera d'hora del matí ha començat a rebre trucades de paraguaians i canaris agonitzant sota els peus de la multitud.

Un testimoni ha descrit l'escena com a caòtica per la CNN i ha dit que la fruita estava encallada i no podia respirar.

El director de l'Operatiu de rescat, el senyor Gaspatxo, ha dit que desenes de ferits han sigut traslladats a les parades properes i ha afegir que és probable que augmenti el nombre de víctimes mortals. Per part seva, la fruita finita esta sent traslladada a diversos contenidos de brossa orgànica de la ciutat.

L'ajuntament de la ciutat també està rebent informes de fruites i verdures desaparegudes, ja que hi ha moltes víctimes no identificades.

Tot i que no es planteja fer marxa enrere, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú demana que les persones que van a comprar no toquin la fruita, pet evitar que caigui i sigui trepitjada, i que duguin bosses o carros tancats, també per evitar la seva pèrdua.
Eva Bolaño, la regidora de tomàquets i enciams, està preparant un informe exhaustiu de la jornada d'avui per poder-se explicar a la població.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris