Ad Code

Responsive Advertisement

La CUP contra la CUP. El duel que decantarà la balança.

«En este pueblo sólo hay lugar para uno de los dos, forastero» li diu una portaveu de la CUP a un missatger de la CUP



Vilanova i la Geltrú està vivint un esdeveniment orgàsmic: d'avui fins diumenge acollirà la primera prova preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica de vela.

Durant quatre dies Vilanova i la Geltrú tindrà l'oportunitat de projectar-se a tot el món, fet que li repercutirà en nombrosos beneficis i serà beneïda amb tot tipus de miracles i meravelles. Aquí t'expliquem la repercussió social, medi ambiental i econòmica que viurà la ciutat gràcies a la Copa Amèrica.


Però no tothom està a favor de la Cup. La Cup, per exemple, hi està en contra.


«No hi pot haver més d'una Cup» declara la portaveu de la Cup. «Ara la Cup sóc jo», replica en Jan, el missatger de la Cup, l'altre.

Després de l'augment de la tensió entre la Cup i la Cup, i també entre els seus simpatitzants, la única opció viable per la ciutat és que hi hagi un duel.


Duel èpic de la Cup contra la Cup

Una gran expectació s'ha generat a Vilanova i la Geltrú amb l'anunci, en finalitzar la protesta de la Cup contra la Cup, d'un duel èpic que està previst que tingui lloc demà al matí en un lloc emblemàtic de la ciutat.

El duel es desenvoluparà al Trajo de Garbí, al costat de "las letras", un lloc famós ric en simbolisme per a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. 

La capital del Garraf, ja coneguda al món gràcies a la Cup, és testimoni d'una gran expectació, i molts aficionats a les armes i curiosos en general s'hi reuniran per presenciar aquest duel històric. Es preveu que el duel comenci a la sortida del Sol, i es recomana arribar amb temps per trobar un bon lloc des del qual es pugui gaudir de l'espectacle.

Aquest duel promet ser un esdeveniment emocionant per a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i els veïns i veïnes esperen al resultat de demà per posicionar-se amb una Cup o l'altre. El món de la Vela estarà atent a aquesta confrontació, i la ciutat espera que aquest duel esdevingui un record imborrable en la història de l'esport català.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris