Ad Code

Responsive Advertisement

El sindicat de carteristes agraeix la reubicació del mercadal de Vilanova

El mercadal dels dissabtes tornarà aquest dissabte definitivament a la seva ubicació tradicional al voltant del Mercat del Centre.



El Sindicat de Carteristes de Vilanova ha emès un comunicat oficial en què expressa el seu agraïment a Eva Bolaño, regidora de mercats, per la recent reubicació del mercadal de la ciutat. La decisió de traslladar aquesta àrea comercial ha estat àmpliament aplaudida pels membres del sindicat, que consideren aquest canvi com una oportunitat per millorar les seves condicions de treball.

Des del maig de 2020, en plena pandèmia, el mercat ambulant s'havia traslladat al parc de Baix a Mar per garantir les distàncies de seguretat, però aquest dissabte 9 de setembre recupera la seva ubicació. El canvi s'acompanya d'una reordenació de les parades.

El mercat aplega actualment unes 1.420 parades amb productes de proximitat en verdura i fruita, tèxtil, parament de la llar, sabateria, flors i plantes, etc. La seva reubicació, que ara es troba allà a baix-a-mart, ha estat resultat d'una col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i els paradistes del mercat del centre. Aquest canvi ha estat dissenyat amb l'objectiu de crear un entorn més atractiu per als compradors i venedors, alhora que s'amplien les oportunitats per als carteristes.

El portaveu del Sindicat de Carteristes, Joan Martínez, ha manifestat la seva satisfacció pel canvi: "Agraïm a l'Ajuntament i als comerciants locals tenir en compte les nostres preocupacions. Entre tots fem emergir l'economia de la capital del Garraf".

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Perfecte, i els veïns del centre zona Cristófol Ricart agraïm que ens fotin més merda, si no en teniem poca, més camions de soroll, de no descans, de no conciliació…aquest ajuntament està fent bo l’anterior

    ResponElimina