Ad Code

Responsive Advertisement

Augmenten un 48% les apostes sobre la caiguda de la palmera del Raval de sta Magdalena abans d'acabar el setembre

La palmera que caurà al raval de santa Magdalena de Vilanova i la Geltrú


Els veïns de les casernes han organitzat patrulles ciutadanes per vigilar que ningú no faci caure l'arbre abans d'hora


En un fenomen sorprenent, les apostes sobre la caiguda de la palmera del raval de Santa Magdalena abans que acabi el setembre han augmentat un impressionant 48% en les darreres setmanes. Aquest fenomen inusual ha cridat l'atenció de molts observadors i ha creat un aire d'expectació entre els entusiastes de les apostes.



Experts en meteorologia i arboricultura han estat monitoritzant de prop la situació, ja que el factor determinant d'aquesta aposta és el vent i les condicions meteorològiques imprevisibles. Les palmeres, amb les seves frondoses fulles i alçada, són propenses a ser afectades per vents forts i tempestes, cosa que podria provocar la seva caiguda en breu.



Les cases d'apostes han vist un augment significatiu en els ingressos relacionats amb aquesta peculiar aposta, i molts apostadors han manifestat la seva confiança o escepticisme sobre si veuran o no la caiguda d'una palmera abans que finalitzi el mes de setembre.


Els veïns han contactat nombroses vegades amb l'ajuntament, que han derivat la responsabilitat, cosa que fa pensar que part de les finances municipals estan dipositades també en la resistència d'aquesta palmera.
I per la seva part han organitzat patrulles ciutadanes per controlar que ningú faci caure la palmera abans d'hora, decantant les juguesques a favor seu.

Resistirà aquesta palmera el setembre?



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris