Ad Code

Responsive Advertisement

«Qui ha fet aquesta 'txapussa'» crida l'alcalde al mig de la rotonda de les Pistes

Juan Luis Ruiz es compromet a gestionar ell mateix la circulació mentre soluciona 'el nyap' del McDonald's





En una mesura sorprenent i inusual, l'alcalde de la nostra estimada ciutat ha decidit prendre les regnes del trànsit mentre valora què fer amb el creuament de la ronda Europa amb la ronda Ibèrica. Amb un entusisme efervescent, l'alcalde ha decidit posar-se a l'avantguarda per mantenir l'orde enmig del caos circulatori, oferint als ciutadans un espectacle únic.

Amb gestos teatrals i moviments energètics, l'alcalde ha creat el seu propi llenguatge de senyals de trànsit. Des dels seus senyals aeris amb un mocador de seda fins als seus crits còmics per donar indicacions, ha captat l'atenció de tots els conductors i vianants de la zona. L'alcalde s'ha convertit en el director de trànsit més peculiar que s'ha vist, guiant els cotxes amb precisió i una passió contagiosa.


Ista, ista, ista


Un cop passada l'hora punta ha deixat l'ermilla reflectant i ha entrat a la regidoria de mobilitat per saber qui ha sigut el responsable de pintar la rotonda d'aquesta manera.

Ben entrada la matinada, i veient que no hi havia cap culpable clar, ha trucat al seu amic Joan Ignasi Elena perquè li deixés un pres a qui carregar el mort.
Ja que les masses furioses de cotxistes volen veure còrrer sang, aquest pres serà penjat del mig de la rotonda com a advertencia als propers governs d'esquerres.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris