Ad Code

Responsive Advertisement

Com crear un comunicat del PSC en 1 minut

 

La tàctica del principal partit de l'oposició ha sigut generar comunicats setmanals des del primer moment. 

Fa un mes us explicàvem com ho fan, i avui us presentem la guia pas a pas.


Comunicat del PSc de Vilanova i la Geltrú



Després d'un minuciós estudi per part d'experts informàtics, aquests rebel·len la possibilitat d'un ús indiscriminat d'IA (Intel·ligència Artificial) que ha permès la generació setmanal de comunicats, arribant a saturar d'articles d'opinió els mitjans locals.


Paraules clau dels comunicats del PSC

Tot i la opció de poder crear textos de forma autònoma, aquesta intel·ligència artificial fa ús d'un seguit de paraules clau i d'expressions que han sigut el fil conductor de tots els comunicats del PSC fins a dia d'avui. Aquests han sigut:

  • desgovern
  • prepotent
  • Falta de diàleg
  • Poca transparència
  • Juanlu el teu alcalde
  • Crisi municipal
  • Situació alarmant
  • Deplorable gestió
  • Inestabilitat
  • Fracàs
  • Vilanova i la Geltrú es mereix un bon govern
  • Estat lamentable


Què necessito per poder crear un comunicat en 1 minut?

  1. Decidir la temàtica sobre la que tractarà el comunicat.
  2. Escollir 10 paraules claus relacionades amb aquesta temàtica.
  3. Tenir accés a la web TalkToTransformer.com
  4. Tenir accés al Google Translate

Crear un comunicat pas a pas

  1. Escull la temàtica i decideix les 10 paraules claus sobre les que vols que tracti el teu comunicat.
  2. Ves a la web TalkToTransformer.com. Especifica aquestes 10 paraules a la secció esquerra 'Try to include these words' i la longitud del text a 'Length to generate'. Prem 'Generate text'
  3. Copia el text creat, i a la web de Google Translate ho tradueixes del castellà al català.
  4. Copies el text traduït i l'enganxes en un word, on hi passes el corrector i hi poses un bon titular.
  5. Guardes el document i l'envies als medis afins.




Exemple de comunicat

A mode d'exemple avui crearem un comunicat sobre la piscina municipal. Per poder-ho fer escollirem les 10 paraules claus (desgobierno, piscina, transparencia, crisis, municipal, alarmante, deplorable, natación, fracaso i lamentable)

Al passar-ho per l'InferKit i el Google translate trobem que: 

Comunicat sobre la situació actual de la piscina municipal


José Zevallos, després d'haver brindat durs exemples, no comença un paper superior a la nostra promesa, que ha estat clara, des de les conferències de població, des del recorregut pels barris de la ciutat. A aquesta transparència no se li ha adonat ni de bon tros bé, nosaltres ens ho estaven comptant amb sospites de més mirat i responsabilitat a la piscina municipal.

Així que també en sostenir des de la transparència, el desgovern de Vilanova i la Geltrú no ha tingut clares les contradiccions amb els pobres que fan servir la piscina, una mica perquè sent que pot comptar amb un desconcert total sobre el desig de la gent per aconseguir el desequilibri.

El desconcert resulta molt particular perquè l'actual ocasió és de desocupació i vulnerabilitat de la població, d'ajustaments addicionals, de crisi a tots els sectors i això és el que no és.

El complex esportiu del Garraf passat per la Seguretat Municipal implica una conseqüència irremeiable i lamentable. Una situació lamentable que ens fa preocupar pel que implica la difusió a la piscina del poble.

Més que un ajustament i repressió real per part del municipi, el terra de la piscina de Vilanova i la Geltrú ha estat utilitzat amb la transparència, amb la transparència dels residus i hi ha una deixalla deplorable.

La transparència implica que el desgovern transparència sembla que es converteix en descomposició per part dels piscines en una crisi de transparència a més alarmant que porta diverses setmanes al voltant de la nova piscina.

En aquesta situació de desequilibri, hi ha una crisi greu al municipi que li fa la piscina de Pasqua un desgovern totalment desconcert. Una descomposició que els treu força, per la qual cosa també aquesta crisi desconcerta els piscinistes.

Les reclamacions que portem fa sis setmanes endavant, i per això Vilanova es mereix un bon govern.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris