Ad Code

Responsive Advertisement

el #25N, on és la Teresa Llorens?

 

La 2a dels socialistes de Vilanova i la Geltrú, la «feminista i socialista» Teresa Llorens Carbonell, coordinadora de l’Àrea d'Igualtat de la Diputació de Barcelona, no apareix en l'últim vídeo de la formació local pel Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones.


El PSC de Vilanova i la Geltrú commemora el 25N, el Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones


Una setmana després de la presentació pública de l'alcaldable socialista a la capital del Garraf es fa palès el ghosting que està rebent la 2a la regidora i portaveu d'aquest grup municipal a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

I es corrobora precisament el Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, el 25 de Novembre, on la Coordinadora de l’Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, la impulsora del feminisme des de la base del Partit Socialista de Vilanova i la Geltrú, no apareix al vídeo que ha fet el partit polític per reivindicar-ho.



El Picapollo és l'origen de tot.

Fa 8 anys la Teresa Llorens es va enfrontar a Juan Luis Ruiz en una primàries per encapçalar la llista socialista a Vilanova i la Geltrú.

Però malgrat anar a buscar el vot en bars llatino- americans, motiu pel qual va rebre el malnom de «Picapollo», no va aconseguir imposar-se davant d'en Juanlu. I això no se li ha perdonat.


El 25N a les xarxes de la Teresa Llorens

El Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, el 25 de Novembre, la Teresa només ha publicat la imatge genèrica del PSC per la jornada d'avui, amb el text: 

💜 #25N Manifest del #PSC amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones

🗣️ "NO ENS ATUREM MAI EN LA LLUITA: CONTRA EL MASCLISME, POLÍTIQUES FEMINISTES!" ✊🏼🌹


Vídeo del 8 de març del PSC Vilanova


Vídeo del 25N del 2021 del PSC Vilanova


On és la Teresa? per què se l'està silenciant? Què amaga? Què amaguen? Hi hauran unes primàries improvisades abans de la presentació oficial de les llistes electorals municipals?

Des de la redacció folla esperem el comunicat del PSC...


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris