Surt a la llum el mètode del PSC per generar comunicats


"L'actual govern ens aboca a una generació continua de comunicats per sobre de les nostres possibilitats" declara un membre dels socialistes que vol mantenir-se en l'anonimat.


Julio Ruiz del PSC de Vilanova i la Geltrú


«La única voluntat de l'actual govern era evitar que no governés el PSC com a força més votada a les eleccions de 2019 fent un cordó sanitari a Vilanova i la Geltrú, cosa que ens ha condemnat a que no puguem parar de crear comunicats» explica el confident del partit. 


Aquesta generació setmanal de comunicats des del primer moment, arribant a saturar d'articles d'opinió els mitjans locals, ha provocat l'elucubració de diferents teories que expliquessin aquest excés de redacció.  A través de les xarxes socials i escoltant les converses dels bars de la plaça de la vila en podem copsar algunes, però les millors fonamentades són:


1. Els  comunicats són escrits per l'alumnat del filòleg i regidor socialista Julio Ruiz

Una d'aquestes teories, amb un excés de vinagre, afirma que els redactats els generen els alumnes de l'Institut Manuel de Cabanyes. Cada dimarts després del ple municipal posa com a tasca la creació d'una redacció sobre la temàtica tractada i en fa servir un aiguabarreig d'aquestos per enviar a l'Eix Diari.



2. Teorema dels micos infinits

Aquest teorema és una proposta d'experiment mental que afirma que un mico picant tecles a l'atzar en una màquina d'escriure durant un temps infinit gairebé amb tota seguretat acabaria escrivint les obres completes de William Shakespeare.


Un mico creant un comunicat del PSC de Vilanova i la Geltrú


La seva variant vilanovina afirma que «un mico prement tecles a l'atzar sobre un teclat durant un període de temps infinit gairebé segurament podrà escriure qualsevol comunicat del PSC

 


3. Redacció de comunicats a través d'un generador de textos d'Intel·ligència Artificial


Després d'un minuciós estudi per part d'experts informàtics, aquests rebel·len la possibilitat d'un ús indiscriminat d'IA (Intel·ligència Artificial, AI en anglès).




A inicis del 2019 de febrer, OpenAI anunciava que havia creat la GPT-2, una intel·ligència artificial que els seus desenvolupadors no en pensaven fer pública la versió completa pel nivell de perfecció que havia assolit a l'hora d'escriure textos llargs i creïbles.

Però la versió senzilla sí que es va fer pública, i aquesta és la que ha permès el llançament de TalkToTransformer.com, una aplicació web que semblaria ser la que utilitzaria el redactor de la plaça de la peixateria per crear els comunicats.



Estigues atent que demà publicarem fil per randa com generar un comunicat del PSC en només 1 minut!!!!!!!



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris