Ad Code

Responsive Advertisement

Una dona armada amb una pistola atemoreix la plaça de la vila


Agents especials de l'estrenada The Agency of Secrets® han reduït l'amenaça en qüestió de minuts





Aquest matí diverses trucades han alertat a la policia local i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que hi havia una noia amb una pistola pel carrer de Sant Gervasi (el del Lizarran). Immediatament s'ha desplegat un ampli desplegament policial que ha sorprès als jubilats que en aquell moment tombaven pel carrer. Tres dotacions de la policia local, una patrulla dels Mossos d'Esquadra en llanxa motora i la primera promoció de l'Agency of Secrets® s'han desplaçat fins a la zona i han reduït el perill.

Una cèl·lula integrista formada per fogainers s'havia fet forts dins el Círcol Catòlic segrestant en Lluquet i en Rovelló, però la ràpida intervenció de les forces de l'ordre han aconseguit desarticular-la abans de que aconseguissin acabar amb la vida d'aquests joves rabadans.


L'alumnat de l'Escola de cinema i televisió 'Claqueta i Acció' ha aprofitat el desplegament per gravar algunes escenes que faran servir en les seves classes.


En busca de la Mare de Déu 


Per altre banda, degut a l'estrès patit durant el segrest, la que havia de fer de Mare de Déu ja ha donat a llum, de manera que l'organització dels Pastorets, tal i com acaben d'anunciar al Facebook oficial, cerquen una noia que vulgui interpretar aquest paper.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris