Ad Code

Responsive Advertisement

A presó tres homes per una plantació de malvasia en una casa de Sitges

 

Troben més de 600 ceps de malvasia en una casa particular.

L’operatiu policial va permetre intervenir 1000 litres de vi dolç, 600 ceps en creixement i pastilles de concentrat xató.


Plantació de ceps a l'interior d'un habitatge


Els Mossos van desmantellar el 3 de setembre una plantació de Malvasia a Sitges (El Garraf) i van detenir tres homes, d’entre 22 i 30 anys, com a responsables. La investigació va començar a mitjans de maig i va permetre comprovar que hi havia una plantació de vi dolç sitgetà en ple rendiment. A més, les lectures de consum i potència demanades a la companyia elèctrica van ratificar les sospites.

Els agents van entrar i escorcollar la casa i van intervenir ampolles de malvasia preparades per distribuir, 600 ceps en ple creixement, amb tota la seva infraestructura, pastilles de concentrat de xató i gairebé 6.000 euros en efectiu.


Plantació de malvasia de Sitges

Els investigadors van detenir les persones que es trobaven a l’interior de la casa com a presumptes autors dels delictes de tràfic i defraudació de fluid elèctric. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. D'igual manera es desconeix l'afectació que podria tenir amb la DO Malvasia o la DO Xató.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris