Ad Code

Responsive Advertisement

12 d'octubre: Festa Nacional del poble Minion


Els mínions són una comunitat amb milers d'anys d'història.


12 d'octubre: Festa Nacional del poble Minion




L'objectiu dels minions sempre ha sigut trobar i servir a l'amo més dolent. 
Després que la seva estupidesa va destruir tots els seus amos, van aïllar-se del món i començar una nova vida a l'Àrtic. Molts anys després, l'any 1968, l'absència d'un mestre els va empenyer cap a una depressió col•lectiva. Però tres dels seus membres, en Kevin, l'Stuart i en Bob van sortir a buscar un nou líder, servint en primer lloc a Scarlet i més tard a en Gru, qui els va fer famosos amb les seves pel•lícules.

Avui en dia viuen dispersos per diferents llocs del món. I a Vilanova i la Geltrú hi ha una comunitat important que s'encarrega de traduïr oficialment al minionià les comunicacions de l'ajuntament.


12 otobre: Party Nacia da Minions


Faltats d'una festa que integri totes les comunitats minions d'arreu del món, els seus portaveus han decidit que sigui el 12 d'octubre.


Minions molto antes d'America exlica


«Abans de que els castellans es topessin amb el continent americà nosaltres ja hi havíem passat», explica en Robert en minioní, i «si el 12 d'octubre es celebra un genocidi, què millor que sigui la nostra festa si sempre hem servit als dolents.»

La comissió Minion del 12otobre edtà treballant amb 4 idees per fer extensible aquesta festa a tothom, i des del perfil a twitter @BananaVNG aniran fent propostes per celebrar aquest dia.


12 d'octubre: Festa Nacional del poble Minion



De moment hi haurà una trobada assegurada a Barcelona on es preveu que vingui gent d'arreu d'Espanya.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris