Ad Code

Responsive Advertisement

Un ramat de vaques col•lapsen la biblioteca Joan Oliva per la campanya 'Llet x Revistes'


«Si la llet és nostra, les revistes també» és una de les consignes cridades a la plaça de la vila



Vaques a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú ha iniciat una nova edició de la campanya 'Llet x Revistes'. 

Es tracta d'una campanya de l'ajuntament per evitar haver de reciclar grans quantitats de paper i, al mateix temps, perquè els ciutadans assumeixin part del cost de garantir el dret a alimentació, que és responsabilitat de l'administració. 

Fins al 15 d'octubre, i coincidint amb la renovació del fons de publicacions periòdiques existent a les biblioteques municipals, es donaran tres revistes gastades a tothom qui porti un litre de llet, i es lliurarà un diploma on s'especifica que "ets molt bona persona".


Diploma de la campanya solidària "Llet x revistes"



Les vaques, indignades


Una vacada d'una explotació ramadera de la comarca del Garraf s'ha plantat avui a la plaça de la vila per exigir que les revistes se'ls hi lliurin íntegrament a elles.

Una mare vaca expressava que "ja que els humans adults us entesteu en introduir a la vostra dieta llet que nosaltres produïm per les nostres cries; ja que desamamanteu els nostres fills per poder-vos quedar la nostra llet i a ells els doneu un substitut barat; i ja que mateu als nostres fills mascles, als pocs dies d'haver nascut, perquè no us són rentables, com a mínim doneu-nos revistes per poder-nos entretenir". 

Degut a les mastitis, abscessos i edemes que acostumen a patir les vaques per la sobreproducció làctia, les vaques deixaran anar llet amb pus i sang per la plaça de la vila fins que obtinguin una resposta.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris