Ad Code

Responsive Advertisement

Marta Jofra abandona el govern per iniciar la seva carrera en solitari

 

La no-regidora no-adscrita pretén implantar el «Porta a porta» pel seu compte.



Avui al migdia ha estellat la notícia que fa setmanes es rumorejava entre els bars de la plaça de la vila: els regidors no adscrits de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marta Jofra i Jaume Aliaga, renunciaran a l'acta de regidors dilluns que ve en el ple municipal de setembre.


M'agradaria demanar perdó als nostres milers de votants i seguidors per abandonar d'aquestes maneres l'ajuntament, però he de fer el que em dicta el cor.


El govern municipal, format ara per Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya, seguirà sense ells fins al final de la legislatura.. «Els darrers anys han estat meravellosos. Hem estat junts i nosaltres sempre serem amics”, aclareix.


«Gràcies a la COVID-19 hem sigut una gran família i els trobarem a faltar» declara l'alcaldessa Olga Arnau.


Segons fonts properes a la casa consistorial, Jofra abandona l'equip degut al seu desacord amb la política de recollida d'escombraries. Segons la seva teorització, si la ciutat quedés encara més coberta de brosses la ciutadania acabaria implantant el porta a porta de forma auto-gestionada; i no comparteix la postura d'exigir un compromís a la ciutadania, respecte la seves pròpies deixalles, si aquesta gent no és ni capaç de discernir si el que escrivim en aquest mitjà és verídic o no.

El seu propòsit és fer una gira en solitari pels diferents punts de recollida d'escombraries de la ciutat, convertint-los en el seu particular Speakers' Corner, per predicar la necessitat de la recollida selectiva i demanant als oients que abandoni la superfluïtat del capitalisme.



L'alcaldessa li canta una cobla a Marta Jofra

Marta la dormía.


Share



 

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris