Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova ruixarà els carrers del centre amb oxitocina

El consistori ha encarregat la fabricació de dilatadors urbans per poder fer més amples els carrers de la ciutat.


En declaracions a mitjans de comunicació locals, l'expert en comerç Lluís Amaré ha indicat que les obres que s'estan efectuant actualment a la rambla Samà afecten negativament els negocis en plena campanya de Nadal, ignorant que els tres Reis d'Orient són mags i no els cal desplaçar-se en cotxe. I deixa entreveure, després de llargs anys d'estudi i investigació, que el model de comerç a oferir als visitants hauria d'anar en la línia del McAuto: aparcar davant la botiga i marxar.

Per la seva part, el surfejador de crisis Juanlu ha fet un cut back perfecte a l'hora de responsabilitzar el govern local del model urbanístic de la ciutat. Com si el concepte de pacificació del trànsit no fos quelcom implementat pel seu antecessor (estan ell a govern), assegura canviar de model quan sigui führer tot i contradir les propostes polítiques que va presentar fa dos anys a la ciutadania. 


La ciutat ha envellit 1 decenni en només 2 anys de govern d'ERC 

Des del fatídic pacto de los lacitos la ciutat ha envellit a passos de gegant, insinua subtilment una vegada més el concubí del clavell, obviant que si des del 2010 fins ara s'haguessin destinats diners en millorar els carrers i no permetre el trànsit rodat excessiu en alguns d'altres, ara no caldria aixecar la ciutat.

Mentrestant la reina de cors s'ho mira des de la seva butaca mancomunada, esperant amb pruïja aquests dos anys que falten per poder contraure el matrimoni fallit al 2019.

No sé què és això!


Nous problemes, noves solucions

Davant les queixes veïnals per l'augment dels embussos al centre de Vilanova i la Geltrú degut a la pacificació del trànsit, i veient la incongruència de part de la ciutadania que es desplaça en cotxe a llençar la brossa que ha fraccionat, l'ajuntament de la ciutat ha decidit instal·lar dilatadors urbans per tal de que les calçades d'un sol carril puguin ampliar-se a dos o tres. En alguns punts de la ciutat, especialment al casc antic on les façanes tenen més anys, no s'hi instal·larà aquesta maquinària, sinó que es ruixaran amb ocitocina per facilitar-ne la dilatació.

Amb aquestes mesures es pretén augmentar la capacitat circulatòria de la ciutat sobretot ara que milions de turistes penedesencs baixen a peu de botiga a fer compres.



Apareix una ambulància perduda a la ronda

Avui ha arribat a la rotonda de les pistes l'ambulància que va sortir de l'Hospital de Sant Antoni a l'abril de 1921.
Share


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris