Ad Code

Responsive Advertisement

Avui ha sortit de la Ronda Ibèrica l'ambulància que hi va entrar a principis del segle XX

Ja tenia raó l'opinió pública en afirmar que el nou format de la malanomenada Avinguda Palacios creava congestió en hores punta: Avui ha arribat a la rotonda de les pistes l'ambulància que va sortir de l'Hospital de Sant Antoni a l'abril de 1921.



A la sortida de la ronda ibèrica l'han rebut les autoritats de l'oposició municipal, acompanyats per una banda de música, on han aprofitat per carregar durament contra la reformulació d'aquest carrer de Vilanova i la Geltrú.


"En què s'està convertint Vilanova? Ja no podem anar a comprar el pa en cotxe!" declarava irós un ciutadà que tombava per allí.


El professional mèdic de l'ambulància va sortir del centre sanitari amb un malalt de grip que, al llarg del trajecte, va acabar morint de tifus cap a mitjans del segle passat. Durant els anys del recorregut els experts sanitaris han aprofitat per embalsamar-lo i s'han dirigit directament al tanatori per lliurar-lo als hereus.


"ha sigut un recorregut molt entranyable", declara la infermera Encarnació Romeu, "des de l'ambulància vam seguir per la ràdio el final de la Segona Guerra Mundial, l'Arribada a la Lluna o les Olimpíades de Barcelona. Però ara ja tinc ganes d'acabar la jornada i poder anar amb la família, a qui no vaig avisar que arribaria tard a sopar".


El vehicle sociosanitari es troba actualment retingut, en un voral de la Ronda Europa, ja que no té la ITV en vigor.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris