Ad Code

Responsive Advertisement

10 coses per fer a Vilanova i la Geltrú durant la Setmana Santa 2021

Des de la redacció del Foll us proposem les següents activitats per fer a la ciutat durant aquestes mini-vacances de Setmana Santa(i gratis, eh!):

1. Descobreix la Ronda Ibèrica descongestionada.

Pots fer-ho a peu, em bicicleta, en VMP, però la recomanació és poder-la gaudir en cotxe: Són 5 km en total (anada i tornada). I els més agosarats podeu ampliar-ho des del carrer Roser Dolçet fins a la plaça dels ocells.


2. Observa els corriols camanegres

Agafa els prismàtics o la càmera de fotos, i prova de veure els ocels que suposadament habiten a la desembocadura del Torrent de Sant Joan.
Si n'aconsegueixes captar algun, penja-ho a xarxes amb les etiquetes #biodiversitatVNG per desmentir la Teoria Conspinaoica que apunta a la inexistència dels Corriols Camanegres.




3. Visita els museus de Vilanova i la Geltrú

El primer diumenge de mes és jornada de portes obertes als museus de la ciutat. Reserva ja cita, que l'aforament és limitat:

4. Passeja pel Dic de Ponent del port de Vilanova

Podràs gaudir de la magnífica font ornamental en forma de cua de balena, en funcionament durant 10' cada hora en punt (de 12h a 19h), retre homenatge als cetacis que visiten la nostra ciutat, i continuar cap a "las letras", al passeig elevat fins a l'entrada d'embarcacions al port.



5. Visualitza la pel·lícula "Aquell qui dóna Testimoni"

Si no vols veure les clàssiques pel·lícules de Setmana Santa per televisió, busca "Aquell qui dóna testimoni" a Youtube, i gaudeix durant 40 minuts d'aquest migmetratge geltrunenc.




6. Retroba't amb la natura a l'Ortoll

I qui millor que la Plataforma Defensem l'Ortoll - Sant Gervasi per explicar-nos les diferents rutes a realitzar.

7. Coneix l'experiència de la Transhumància

A l'octubre de 2020 Garraf Coopera va procedir a l’obertura i neteja del l’antic camí ramader anomenat la Carrerada, que va des del Camí Vell de Cubelles fins l’av. Torre del Vallès.

Ja pots recórrer aquest passeig de 900 m i que pertany al Camí Ramader de la Marina i que recorre Catalunya de nord a sud: des de les muntanyes de la Cerdanya, fins a la sorra de la platja al Penedès-Garraf.


8.  Viu de primera mà una persecució policial contra el narcotràfic

Si et lleves ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, i vas a la platja llarga, potser pots viure un bonic moment on una llanxa descarrega fardells de droga a la platja.


Atenció: realitzeu aquestes accions sempre sota la supervisió d'un facultatiu.


9. Vacuna't contra la Covid19

Si tens entre 60 i 65 anys i encara no has rebut cap SMS, demana cita a www.vacunacovidsalut.cat: i si ets negacionista, demana el teu xarrup de lleixiu gratis.


10. Si ets jove, Primavera Moguda

A la web de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú hi trobaràs un recull d'activitats gratuïtes per a joves (nascuts entre el 2000 i el 2007 aproximadament).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris