Ad Code

Responsive Advertisement

Aquell qui dóna testimoni (pel·lícula)

L'opera prima de Núria i Sònia Dallà, Eulàlia Sòria i Joan Maria Gibert narra la vida pública de Jesús, i la seva Passió i mort, des de la vivència de testimonis directes.


Durant les celebracions de Setmana Santa es llegeix La Passió de Jesucrist, moment que depèn totalment de la capacitat narrativa del mossèn. Però a la parròquia de la Geltrú van solucionar-ho al 2017creant-ne la representació: Després de quasi 60 anys sense representació de "La Passió" a la ciutat, les germanes Dallà la van recuperar donant-hi el seu toc personal, amb visió actualitzada i posant el pes en la simbologia i el discurs.

Enguany, després de l'experiència frustrada del 2020, que va dur a l'autogravació dels actors des de casa degut a la Covid19, i encara amb les consignes de confinament vigents, ha dut al grup de teatre Apassionats a transformar aquesta representació teatral en producció audiovisual.

Escena del film 'Aquell qui dona testimoni 2021... la pel·lícula!'


A l'heterogeni repartiment hi trobem actors i actrius com Magda Bos, Jaume Pérez, Sònia Merenciano, Max Villalonga, Cinta Also, o els propis codirectors Eulàlia Sòria i Joan Maria Gibert. Tota la pel·lícula es veu envoltada per una atmosfera dramàtica, i per aconseguir-ho, les germanes Dallà han treballat a fons la llum, el so i la música, gravant la majoria d'escenes a l'entrada de la rectoria de La Geltrú.


Si durant aquesta Setmana Santa no vols veure els clàssics "Ben-Hur", "Barrabàs", "Rei de Reis", "La Vida de Brian", "Jesucrist superstar", "La última temptació de Crist", "Jesús", "El qui fa miracles", o "La Passió de Crist", obre el youtube, busca "Aquell qui dóna testimoni" i gaudeix durant 40 minuts.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris