Ad Code

Responsive Advertisement

Comença la campanya de control dels peatons a la ciutat

Finalitzada la campanya de control dels patinets elèctrics a la ciutat, que tenia com a l'objectiu el compliment de la normativa VMP, després de Setmana Santa s'iniciarà la campanya de control dels peatons.


Donat que els accidents amb patinet elèctric s'han disparat un 1.700% en un any ⑴, on en la majoria de casos se suposa que una de les persones accidentades era un vianant, i que a uns quants dels accidents amb vehicles hi havia una víctima peatonal, des de Vilanova s'impulsa una campanya per preservar la integritat dels ciutadans que es desplacen de forma bípeda pel carrer.

Els accidents amb vehicles VMP implicats s'han disparat un 1.700%!



Aquesta consistirà en donar carta blanca per poder increpar, sempre amb respecte i sense faltar a l'honor, a qualsevol vianant que no creui la calçada per on toca, o que vagi mirant el mòbil sense estar atent al seu entorn.
Si la persona a ser increpada és major de 70 anys, i està creuant el carrer en diagonal, estarà permès l'escarni a crits.
I si la persona reitera la seva imprudència peatonal, haurà de fer el camí de la vergonya per mostrar el seu penediment, de cap a cap de la Rambla, acompanyat per un grup de grallers.

Amb aquestes mesures s'espera reduir la sinistralitat a la ciutat.


⑴ De fa 2 anys no en tenim dades, i durant l'últim any s'han registrat 17 accidents on s'hi ha vist implicat un patinet elèctric. I a més a més ens costa fer números.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris