Canal Blau prepara el documental dels 30 anys de l'explosió de la pirotècnia de Canyelles

Avui fa just trenta anys que va explotar la pirotècnica Igual de Canyelles, un incident que encara està a la memòria de moltes persones.  Canal Blau està produint un documental en el qual es descriuen els fets i els llocs històrics que envolten aquella explosió que va sacsejar la comarca. Dotze experts en diferents matèries prendran part en aquest treball audiovisual que explicarà els orígens de Canyelles, de la pirotècnia Igual, i de les causes del foc.  Amb l’ajut de drons, els TEDAX dels Mossos, d'actors especialistes i de diverses escenes de ficció, el documental explicarà els fets més destacats en els llocs on van passar.  Per ajudar a contextualitzar millor la història, també es comprarà 3 tonelades de polvora que es faran explotar al mateix lloc del 1994.  Canyelles 1994 és el títol d’aquest documental que es preestrenarà el 7 d'agost al Teatre Principal i també s’està tancant una projecció a Canyelles. El 9 d'agost s’emetrà a la pantalla de Canal Blau TV.


Avui fa just trenta anys que va explotar la pirotècnica Igual de Canyelles, un incident que encara està a la memòria de moltes persones.


Canal Blau està produint un documental en el qual es descriuen els fets i els llocs històrics que envolten aquella explosió que va sacsejar la comarca. Dotze experts en diferents matèries prendran part en aquest treball audiovisual que explicarà els orígens de Canyelles, de la pirotècnia Igual, i de les causes del foc.


Amb l’ajut de drons, els TEDAX dels Mossos, d'actors especialistes i de diverses escenes de ficció, el documental explicarà els fets més destacats en els llocs on van passar.


Per ajudar a contextualitzar millor la història, també es comprarà 3 tonelades de pólvora que es faran explotar al mateix lloc del 1994.


Canyelles 1994 és el títol d’aquest documental que es preestrenarà el 7 d'agost al Teatre Principal i també s’està tancant una projecció a Canyelles. El 9 d'agost s’emetrà a la pantalla de Canal Blau TV.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris