Apareixen a la reventa les primeres entrades del Vida 2025

Apareixen a la reventa les primeres entrades del Vida 2025

Toni Domènech, natural de Vilanova a la Geltrú, avui ja ha comprat els abonaments del Festival Vida del proper any. Fa el mateix en cada edició per estalviar-se uns diners, explica.


Però de la mateixa manera que compra les entrades amb antelació, cada any les acaba revenent perquè mai pot anar-hi.


Les revenc a preu de cost, eh! Jo no vull fer negoci.


Enguany li ha tornat a passar el mateix. Després de comprar l'abonament pel festival Vida del 2025, ha recordat que aquell cap de setmana coincidirà amb el seu aniversari i novament no hi podrà anar.


«Cada any em passa el mateix» reconeix frustrat després de 10 anys sense poder anar al Vida festival. «But we are young, we run green. Keep our teeth nice and clean. See our friends, see the sights. Feel alright» continua taral·lejant...




El sr. Domènech, però, no es desanima. «Potser l’any vinent ho recordo,» diu amb esperança. I així, com un ritual, segueix comprant les entrades i posant-les a la venda, mantenint viva una tradició tant entranyable.


A la seva última publicació a les xarxes socials, en Toni ha compartit una foto de les seves entrades del Vida 2025 amb el següent missatge: "Les revenc a preu de cost, només vull que algú les gaudeixi. Ah, i si us plau, recordeu-me l'any vinent que no les compri fins confirmar la data del meu aniversari!"


But we're alright

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris