L'alcalde calcula que encara li queden 2 anys per acabar d'implementar les millores del govern anterior

 

L'alcalde Juan Luis Ruiz calcula que encara li queden 2 anys per acabar d'implementar les millores del govern anterior


El govern actual convoca a ERC, Junts i la CUP per preveure cap on d' anar a partir del 2026


Després de la Pacificació del centre, de repensar la carretera del Pantà, de les obres del museu Víctor Balaguer i la futura rehabilitació de la casa de santa Teresa, del canvi de contenidors soterrats, i de la substitució de l'enllumenat públic, entre d'altres, l'alcalde Juan Luis Ruiz es pregunta què cal fer ara.



Es que el document que vam fer amb les propostes electorals és molt ambigu!



El dissortat alcalde explica en petit cercle que sempre ha governat a l'ombra d'algú altre (en Sixte Moral, en Joan Ignasi Elena i la Neus Lloveras), i que quan va estar a l'oposició només criticava. "I ho faig molt bé, eh", es vanaglòria en Juan Luis, "mira, mira, escolta: la pacificació, molt malament! Quan governi ho revertiré!". "Revertir coses em va prou bé, però implementar-ne de noves ja és una altre lliga", es lamenta.


Esperant poder-se trobar amb els partits de l'anterior govern, el sr. Ruiz ha començat a consultar la seva mare totes les decisions que ha de prendre en el dia a dia. 



Qui pot donar millors consells que la pròpia mare?



I així, entre consells sobre jardineria, externalització del servei de neteja i com posar-se les camises ben endins dels pantalons, l'alcalde Juan Luis Ruiz es va adonant que està arribant al clímax de la seva acció política: criticar el d'abans, viure del que van engegar, que et diguin quines accions dur a terme, i el millor de tot: tirar pilotes fora si va malament. Perquè, al capdavall, si algú es queixa sempre podrà dir:—Ho sento, ha estat decisió de la meva mare.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris