Ad Code

Responsive Advertisement

Juan Luís Ruiz apareix per sorpresa a la plaça de la Vila per recolzar els comparsers en la transcendental batalla de les 12'30h

Juan Luís Ruiz, alcalde de Vilanova i la Geltrú, a les comparses del carnaval de Vilanova i la Geltrú


Les comparses de Vilanova i la Geltrú es viuen carrer a carrer enmig d'atacs intensos de caramels sota el so del Turuta



Per primera vegada a la història, un alcalde vilanoví ha sortit de la seu consistorial per fer pujar els ànims als comparsers i comparseres al lloc de Vilanova on més durs són els combats, i on es juga gran part del rumb de les comparses de Vilanova i la Geltrú. De manera imprevista ha aparegut el diumenge de Carnaval al bell mig de la plaça de la Vila per encoratjar els components de les diferents banderes abans d'entrar a la guerra.



Es tracta de la primera visita que fa un alcalde vilanoví al front de guerra


A Vilanova i la Geltrú, una població costanera a la desembocadura del torrent de la Pastera, amb uns 70.000 habitants abans de la guerra, es baralla des de fa hores carrer a carrer en un intens combat al què se suma el martelleig dels atacs d'artilleria pesada d'àvies amb bosses de plàstic exigint caramels, i tropes de nens disfressats d'Spiderman corrent a quatre grapes buscant entre els embolcalls acolorits del terra.

Enmig de la boirina de sucre, de carrers fets malbé pels projectils, i de xarangues que abusen d'en Siset el Xocolater, l'arribada de Juan Luís Ruiz, l'alcalde de la ciutat, suposa un recolzament als comparsers i comparseres en un moment delicat de la batalla de la plaça de la Vila. Mentre s'espera l'arribada de més caramels des d'Europa i els Estats Units, Vilanova i la Geltrú viu amb força el seu diumenge de Carnaval, en una Guerra de Caramels intensa des de primera hora del matí.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris