Ad Code

Responsive Advertisement

Un camping de Vilanova rep el guardó Vox- friendly

"I si apostem pel viatger espanyol tradicional?" es pregunta el cap de premsa d'aquest equipament turístic




Passada la setmana de l'Orgull "ja podem anar treient les banderes arc de Sant Martí i tornar a la quotidianitat, perquè cal que les famílies heteronormatives es sentin segures en els seus viatges i concretament en el nostre allotjament", declara Tomàs Culí, el gerent del camping. Perquè l'anomenat col·lectiu rosa (lesbianes, gais, transgèneres, transsexuals, bisexuals, intersexuals, queer i la resta d'identitats i orientacions incloses al +), creix a un ritme de més del 10% anual segons l'OMT i Espanya es troba entre els cinc països favorits del món com a destinació de viatge per a la comunitat LGBT, de manera que moltes famílies espanyoles es senten amenaçades per aquest lobby gay.

És important que els càmpings tinguin en compte les necessitats de l'homofòbia heteropatriarcal per evitar sucumbir i donar via lliure a aquest 10% de clientela. D'aquesta manera, aprofitant que la majoria dels viatgers del col·lectiu LGTBIQ+ tendeixen a allotjar-se en allotjaments que saben que són LGBTIQ+ friendly, aquest camping ha aplicat un seguit de mesures per assegurar-se rebre el guardó Vox- friendly.

Mesures per evitar tenir hostes gays,

explicat pel sr Culí.

Imatge web.

Aquest és el primer escull. Si hi han fotografies cal mostrar parelles de diferent sexe, i un únic model de família: la parella heterosexual amb fills.
A més a més, si hi apareixen persones de diferent raça que la caucàssica (els blancs) cal que es vegi clar que són del servei.

Formularis de reserva.

Si el client no s'ha sentit incòmode amb les fotos, cal que el formulari de reserva no generi dubte. Oblideu de canviar el concepte sexe per gènere, i encara menys ampliar l'home o dona de tota la vida per incloure les persones no binàries o de gènere fluid.

Incomodar en el check- in.

Cal assumir de bones a primeres que la reserva és errònia quan dues persones del mateix gènere comparteixen una estança, parcel·la o bungalow. I l'ideal és poder-ho explicitar directament amb preguntes com "ai, compartireu estança?" o "segur que vareu reservar així?".

Evitar adoctrinament LGTBIQ+ per als empleats:

cal evitar perdre el temps i els diners de la plantilla per fomentar segons quines pràctiques que el 23 de juliol canviaran. 
A més a més, la política de tolerància zero a la discriminació, que alguns establiments ja tenen, ha servit per rebre bonificacions i subvencions, però aquesta etapa ja ha finalitzat.

Personal de l'establiment normal.

Cal tenir un bon servei de RRHH que garanteixi la contractació de persones heterosexuals, i si pot ser que les dones siguin més joves que els homes.

"Si el personal és normal, els clients també acabaran sent-ho", sentència el gerent.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris