Enguany els gegants faran 2 hores de ballada abans de començar el Vot del Poble

 

Valoren que els 45 minuts que van fer l'any passat davant de l'ajuntament van agradat molt


Gegants de Vilanova i la Geltrú


A la Festa Major del 2022 la Mare de Déu de les Neus ens va regalar una plujosa tarda del dia 5. El que havia de ser una prova per enfortir els lligams entre les colles participants a la cercavila es va transformar en una disputa d'egos digne de la classe de p-3 dels dofins.

Ja que per seguretat la cercavila del Vot del Poble es va escurçar, els i les portants dels gegants de la ciutat van decidir regalar, als assistents a la plaça de la vila, tots els balls que haurien fet en el recorregut retallat. Per a ells era inconcebible ballar menys o, fins i tot, que algú es quedés sense portar algun dels gegants, perquè és evident que les persones participants dels balls, figures i entremesos de la ciutat ballen per ells mateixos, i no pas per qui van a veure'ls.

Així doncs a l'inici de la cercavila van decidir passar-se 45 minuts de rellotge fent giragonses davant de la façana de l'ajuntament. L'acollida va ser tan gran que enguany han anunciat que s'hi passaran dues hores aprofitant que fan anys.


La nostra proposta és que el Vot del Poble passi a anomenar-se el BOT DELS GEGANTS


Gegants de Vilanova i la Geltrú a la Festa Major de Vilanova


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris