Ad Code

Responsive Advertisement

Ferit en Dolcet amb cremades de segon grau en el braç després de cremar-se-li la palmera durant el Correfoc

En Dolcet, el famós caramel que viu "a dalt de la palmera", ha resultat ferit aquest divendres en patir cremades de segon grau en un braç després d'un incendi descontrolat de la seva residència vacacional, en el terme municipal de la localitat catalana de Vilanova i la Geltrú, segons han informat la policia municipal.



 El foc s'ha declarat en una palmera de la plaça de les Neus d'aquest municipi, on pel que sembla s'hi havia descontrolat una correfoc. L'avís s'ha rebut a quarts d'11 de la nit, segons han precisat les mateixes fonts.

Els serveis sanitaris han atès al caramel que es trobava en la palmera incinerada i que ha patit cremades de segon grau en un braç. Segons ha explicat la víctima, la seva residència es troba a la plaça de la vila, però un tècnic municipal de protecció civil l'havia desallotjat precisament per l'elevat risc d'incendi degut a la celebració d'un sostre de foc.
El ferit ha sigut assistit per un equip mèdic del SAMU. Posteriorment, ha sigut traslladat a l'hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

"A pren*** pel cul el correfoc" cridava el famós vilanoví entre crits de dolor.

Fins al lloc s'han mobilitzat bombers de Vilanova i la Geltrú juntament amb la policia local, una unitat del SAMU i l'alcalde Juan Luis Ruiz fent-se selfies per publicar demà al matí que la culpa és l'anterior govern.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris