Els PSC inicia la campanya electoral expulsant els negres de la rambla

El comerç de la rambla ja ha augmentat les vendes més d'un 10% després del desallotjament del top manta


Top manta a la rambla de Vilanova i la Geltrú

El sector del petit comerç local encara l'estiu amb optimisme i augura un 20% més de vendes per al primer mes de les rebaixes. Tot gràcies a l'expulsió de l'anomenat Top Manta de la rambla de la Pau, una política de centre- esquerra pensada per acabar amb la competència deslleial.

A través d'un 'Pla d'acció' que només coneix la Policia Local i l'actual govern de la ciutat, el PSC va iniciar la campanya per les eleccions estatals alliberant espai a la rambla de Vilanova i la Geltrú perquè el puguin ocupar més terrasses de bar.


El top manta acabarà amb el comerç local

El top manta és una organització criminal capitanejada per màfies russes que pretenen acabar amb les grans marques. En aquest procés res té a veure amb una llei d'estrangeria que obstaculitza l'accés a una regularització que permeti a les persones migrades accedir al mercat laboral fora de l'economia submergida i la seva conseqüent precarització.


Els manters no són un dels col·lectius més exclosos i oprimits de la nostra societat, sinó competència directa deslleial contra els comerços, que si que paguen impostos i tributs. Aquests negrets no intenten sobreviure malvenent de forma ambulant per un salari indigne, sense prestacions, assistència sanitària ni subsidi per desocupació; sinó que pretenen acabar amb l'economia local. 


Són l'enemic directe del comerç de la rambla, no pas la liberalització horària o la concentració comercial en grans superfícies periurbanes com ens intenta fer creure certs partits filo-comunistes.


La neteja és la prioritat pel nou govern

Un dia després d'anunciar la posada en marxa d'un conjunt de mesures extraordinàries per millorar la recollida d'escombraries i la neteja viària a Vilanova i la Geltrú, entre les quals millorar la imatge de la ciutat, el govern ha netejat la rambla de venedors ambulants.



«El cert és que generaven una mala imatge pels turistes i visitants


«El cert és que generaven una mala imatge pels turistes i visitants», declara un dels fidels seguidors del nou govern després d'acabar de donar la seva experta opinió sobre les rotondes. «Una altre cosa és valorar els motius, plantejar solucions habitacionals, formatives, laborals i de cobertura de les necessitats bàsiques», continua, «però nosaltres paguem impostos, oi?»




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris