El govern torna les rotondes de la Ronda Europa perquè venien sense llibre d'instruccions

Aconsellat per desenes d'experts en mobilitat de Facebook i Twitter, l'equip d'en Juan Luis Ruiz ha decidit revertir la reconfiguració de les dues rotondes de la Ronda Europa i desestima el projecte inicial.



Les obres de senyalització amb la nova configuració de rotonda holandesa han generat molts embussos, i les corresponents queixes a xarxes socials. Una cosa totalment il•lògica que no passa en cap altre treball de millora o reparació. Les obres de reparació d'una canyeria, per exemple, no interrompren el flux normal d'aigua. Perquè si ho féssin, ens exclamaríem per aturar i revertir-les.


Les moltes crítiques dels usuaris, al no saber interpretar les senyals de la calçada, han provocat que en Juan Luis temés per la seva imatge. Així doncs l'actual govern de la ciutat ha demanat informes a la policia local per poder prendre una decisió al respecte.

Cal recordar que malgrat els requisits d'accés al cos de Policia Local és l'ensenyament bàsic obligatori, i el de tècnic de mobilitat requereix estudis universitaris més formació continuada, els autèntics experts en trànsit i mobilitat són els primers. I per tant seran ells qui marcaran la línia estratègica de mobilitat de la ciutat.


La decisió no ha estat fàcil. Ja que l'obra té un finançament de la Unió Europea a través dels fons Next Generation. Però tal com quedarà ara l'obra, i veient la linia política que s'està alçant a Europa i Espanya, no es tem que entri en els criteris dels fons Past Generation.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris